Sista chansen att anmäla sig till seminariet om Social Hållbarhet (Investeringar)

Sista chansen att anmäla sig. På fredag stänger vi anmälningarna till vårt seminarium om Sociala Investeringar, många har redan säkrat en biljett med det finns platser kvar.

Alla pratar om det men hur mycket görs egentligen för att hjälpa utsatta områden på benen. I vårt seminarium kommer vi visa goda exempel på hur fastighetsbranschen gör mer än de flesta. Satsningar på att renovera lägenheter och skapa lägenheter man trivs i förstås, men också satsningar på närområdet. Ett område som är fint och välskött bryr man sig om lite extra. Men det räcker förstås inte med det. Det handlar ju också om att hjälpa de boende ut i arbete ellr studier, att ge ungdomar en meningsfull vardag där de syns. Även för de som inte blir nästa fotbollsproffs måste det finnas bra förebilder och upptrampade vägar.

  Det bubblar av bra idéer och bra förebilder även om tyvärr mediabilden än så länge ofta är negativ. Vårt syfte med dagen Sociala Investeringar och valet av namn är att dels visa på många goda exempel men också att visa på att det är bra ekonomi för både kommuner och fastighetsbolag att investera så att de boende de trivs. De gör en social investering som ger avkastning i form av bättre driftnetto och högra fastighetspriser och på köpet trivs deras hyresgäster bättre!

  Kom och lyssna den 16/11 hur chefen för Skandias Idéer för livet beskriver det som just en investering. Och hör hur visonären och Urkrafts grundare Stig Arne Bäckman berättar om hur alla behövs och att det finns jobb för alla. Eller hur polis, politiker och fastighetsägare i Sollentuna jobbar tillsammans för ett tryggare och bättre Sollentuna var du än bor i Sollentuna. Och till sist kan ett projekt av en gammal elitlöpare förändra? Ja, det kan det. Lyssna på när Mårten Westberg grundade Rinkeby Run och har fått hela Rinkeby att vilja springa intervaller och ha roligt ihop!

Anmäl er idag och säkra er biljett! Anmälan finner ni här!

 

Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega