Sollentuna Kommunfastigheter AB förstärker sin organisation

 

Sollentuna kommunfastigheter AB, SKAB, Sollentuna kommuns bolag för samhällsfastigheter, förstärker bolaget med tre nya nyckelkompetenser. De nya medarbetarna kommer att bidra med mycket kompetens för att bolaget ska nå sina övergripande målsättningar inom hållbar utveckling, ekonomisk stabilitet och nöjda kunder.

Anders Cronzell, Kundansvarig förvaltare SKAB
Anders Cronzell började den 1 september som Kundansvarig förvaltare på SKAB. Anders kommer närmast från en liknande roll som Fastighetsförvaltare på Lundafastigheter i Lund.

Robin Renman, Teknisk förvaltare Energi SKAB
Robin Renman började i mitten av augusti på SKAB som Teknisk förvaltare Energi. Robin har lång erfarenhet av att arbeta med energieffektivisering från många olika bolag, och han kommer närmast från H2M AB i rollen som Operativ chef. Robins arbete med att energieffektivisera SKAB:s fastigheter kommer att bidra tydligt till bolagets hållbarhetsmål.

Jenny Berglund, Projektchef SKAB
Jenny Berglund började som Projektchef i mitten av augusti, och ingår i bolagets ledningsgrupp. Jenny är byggnadsingenjör och har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från Svenska Bostäder i rollen som Ombyggnadschef.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega