Specialfastigheter rekryterar ny CFO

Specialfastigheter har rekryterat Claes Rasmuson som ny CFO. Han kommer närmast från det statligt ägda gruvföretaget LKAB och en tjänst som avdelningschef för strategi och affärsutveckling. Han har även under en period varit tillförordnad CFO och suttit med i koncernledningen.

Claes Rasmuson har också lång erfarenhet från finansbranschen, både i Sverige och internationellt, som finansanalytiker inom ett flertal olika branscher.

– Jag ser verkligen fram emot arbetet som CFO på Specialfastigheter och att få sätta mig in i verksamheten och dess förutsättningar. Specialfastigheter har utvecklats starkt de senaste åren och jag vill tillsammans med mina kollegor bidra till en fortsatt positiv trend med fokus på hållbarhet och långsiktigt värdeskapande, säger Claes Rasmuson.

– Vi är glada att få Claes som CFO till Specialfastigheter. Han har värdefull erfarenhet inom framförallt finans- och verksamhetsutveckling som kommer väl till pass då vi står inför en expansiv period med stor efterfrågan på säkerhetsfastigheter och den speciella kompetens som behövs för att förvalta dessa, säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega