Ledningsförändringar på Catena

Sofie Bennsten, Peter Andersson och Jörgen Eriksson.

Catena utser Sofie Bennsten till vice vd och CFO. Sofie efterträder nuvarande vice vd och CFO Peter Andersson som önskar dra ner på sitt engagemang i nuvarande form. Peter kommer fortsatt att vara engagerad i Catena i en ny roll som Finanschef.

I samband med förändringen utses även Jörgen Eriksson, regionchef Malmö, till vice vd i bolaget. Samtliga ledningsförändringar verkställs i månadsskiftet april/maj 2020.

Sofie Bennsten kommer närmast från en roll som HR och koncerncontroller på Catena och har ingått i ledningsgruppen sedan 2014. Sofie, som tillsammans med Peter varit med i bolaget från start, har arbetat med fastigheter de senaste tjugo åren i olika funktioner och har bred erfarenhet av branschen, ledningsarbete och redovisning.

Jörgen Eriksson, som varit anställd i Catena sedan augusti 2016, är regionchef Malmö sedan december 2018 då han även blev en del av Catenas ledningsgrupp.

Bli den första att kommentera "Ledningsförändringar på Catena"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3