Gör som 190 andra, anmäl dig till FRAMTIDENS digitala FÖRVALTNING

Den 17 oktober arrangeras årets kanske viktigaste seminarium om digitalisering inom fastighetsförvaltning. Intresset för ämnet växer ständigt och lockar branschens alla nyckelaktörer. Missa därför inte att vara på plats – redan nu har 190 anmält sig!

Seminariet erbjuder en djupdykning i hur fastighetsbranschen kan dra full nytta av de senaste digitala verktygen för att effektivisera och förbättra verksamheten. Patric Karlsson och Frederik Snibb, två framstående experter inom AI i fastighetsbranschen, kommer att måla upp en bild av ett fastighetsbolag 2030 med hjälp av AI.

Men seminariet handlar inte bara om AI. Maria Säterdal, VD på Stena Fastigheter Stockholm, och Åsa Engström, Digitaliseringschef på Uppsalahem, kommer att ge sina perspektiv på hur digitalisering påverkar de dagliga operativa besluten och långsiktiga strategier för deras verksamheter. Deras erfarenheter från några av Sveriges största fastighetsbolag ger en praktisk och realistisk bild av vad som krävs för att vara framgångsrik i en allt mer digitaliserad framtid.

Dagen erbjuder också unika möjligheter att nätverka med andra yrkesverksamma inom fastighetsbranschen. Genom att delta kan du både bredda ditt kontaktnät och inspireras av hur andra fastighetsaktörer hanterar digitaliseringens utmaningar och möjligheter.

Välkommen att anmäla dig till FRAMTIDENS digitala FÖRVALTNING här.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega