Panelen som tittar framåt – vad händer sen?

Framtidens fastighetsförvaltning står inför stora förändringar. Vårt seminarium FRAMTIDENS digitala FÖRVALTNING erbjuder en unik panel med ledande experter som delar insikter om vad som väntar. Missa inte chansen att lyssna, delta och forma din framtid!

För dig som fastighetsförvaltare, fastighetsägare eller intresserad av digitalisering inom fastighetssektorn är vårt kommande seminarium, FRAMTIDENS digitala FÖRVALTNING, ett tillfälle du inte vill missa. Seminariet bjuder på insikter från ledande experter inom branschen, som kommer att diskutera vad som händer härnäst i den digitala fastighetsvärlden.

En namnkunnig panel med insikt om framtiden
Seminariet avrundas med paneldiskussionen där fyra framstående namn från olika delar av fastighets- och PropTech-branschen kommer att dela med sig av sina erfarenheter och visioner om framtiden:

  • Emma Henriksson, Chief Innovation Officer på Skandia Fastigheter. Hennes roll innebär att leda Skandia Fastigheter genom digitalisering och innovation, och hon har en tydlig vision om hur fastigheter kan bli både smartare och mer hållbara med hjälp av digital teknik.

  • Fredrik Melander från Heba, fastighetsförvaltare och PropTech-samordnare. Han har lång erfarenhet av att implementera PropTech-lösningar som skapar värde, både för hyresgäster och förvaltare.

  • Carolina Wachtmeister, Head of Offering Development och vice vd på Newsec, kommer att ge en strategisk överblick av hur digitalisering kan omforma fastighetsutveckling och -förvaltning.

  • Omid Noghabai, fastighets- och PropTech-investerare på AGV Ventures, kommer att tala om de senaste innovationerna inom PropTech och vilka teknologier han ser som framtidens vinnare.

Varför du ska delta
Om du är nyfiken på hur PropTech kan förändra din vardag och vilka trender som formar framtiden för fastighetsförvaltning, är detta seminarium en ovärderlig möjlighet. Här får du inte bara lyssna på en panel full av insiktsfulla och framtidsinriktade experter, du får också möjligheten att nätverka med kollegor och utbyta idéer om hur digitaliseringen kan ta din verksamhet till nästa nivå.

Missar du detta seminarium, riskerar du att hamna på efterkälken i en bransch där teknologiska lösningar snabbt blir avgörande för att effektivisera verksamheter och förbättra kundnöjdheten. Säkra din plats idag och bli en del av framtidens digitala förvaltning!

Läs hela programmet och anmäl dig här.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega