Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB tar in Vitec Energiuppföljning


Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB har implementerat Vitec Energiuppföljning – ett avancerat system som ger bolagen möjlighet att arbeta mer effektivt med energieffektivisering, vilket leder till både sänkta energikostnader och minskad miljöpåverkan.

Med ett fastighetsbestånd på cirka 1 000 lägenheter och ett 30-tal verksamhetslokaler, spelar Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB en betydande roll i kommunen. Genom att införa Vitec Energiuppföljning stärker bolagen sitt åtagande för hållbarhet och energieffektivisering.

– Att införa Vitec Energiuppföljning är ett naturligt steg i vårt arbete med att förbättra energihanteringen och öka vår effektivitet, säger Catherina Fored, VD för Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB. – Vi har ett stort ansvar både gentemot våra hyresgäster och miljön, och med detta verktyg kan vi säkra att vi når våra mål och uppnår hållbara besparingar.

Vitec Energiuppföljning ger möjlighet till detaljerad analys av energianvändningen i fastighetsbeståndet, vilket gör det enklare att identifiera konkreta åtgärder för att minska både energiförbrukning och avfall. Detta stödjer bolagens långsiktiga mål inom energieffektivisering och hållbarhet.

– Vi är stolta över att Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB valt Vitec Energiuppföljning för att optimera sin energihantering. Det här samarbetet är ett tydligt exempel på hur fastighetsbolag kan dra nytta av digitala verktyg för att stärka sitt hållbarhetsarbete och samtidigt spara både energi och kostnader, säger Ulf Höglin, CCO på Vitec Software Group.

Med denna satsning tar Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB ytterligare ett steg mot en mer hållbar och energieffektiv framtid.

Källa: Gnestahem AB

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega