Nabo förvärvar kunskap inom ekonomisk förvaltning

Nabo förstärker verksamheten genom att förvärva företaget Brf Ekonomen. Bolaget erbjuder spetskompetens inom ekonomisk förvaltning till kunder i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö.
Nabo fortsätter att stärka sin position på marknaden, med en snabb tillväxt på 300 nya kunder per år förvaltar bolaget nu över 3600 bostadsrättsföreningar i Sverige. Nabo har ett heltäckande erbjudande med ekonomisk, teknisk och juridisk förvaltning, alla integrerade i den egenutvecklade digitala plattformen.

På Brf Ekonomen har vi under ett antal år sökt efter en partner som ligger i framkant i en alltmer teknologisk bransch och som kan erbjuda en trygg och stabil framtid för både våra kunder och medarbetare, då vi står inför ett generationsskifte. Nabo har ett attraktivt system för ekonomisk förvaltning och den förvaltare som har bäst rykte i branschen, både från kunder och anställda, säger Margareta Hultin, ägare av Brf Ekonomen.

Att vara en del av Nabo ger oss också fler kollegor och möjlighet att samarbeta mer flexibelt för våra kunders bästa, fortsätter Mikaela Forsell som är Marknadsansvarig på Brf Ekonomen.
Med förvärvet av Brf Ekonomen stärker Nabo sitt erbjudande inom ekonomisk förvaltning över hela Sverige och sin lokala närvaro i Nynäshamn där Brf Ekonomen har sitt kontor.

Vi är glada att välkomna alla duktiga kollegor på Brf Ekonomen till oss på Nabo och tillsammans fortsätta att leverera genuint bra ekonomisk förvaltning till bra Bostadsrättsföreningar över hela Sverige, säger Fredrik Fexe, VD på Nabo.

Källa: Nabo

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega