Ebie och Fastighetsloggen i samarbete för riskhantering av kommersiella hyresgäster

Ebie, InsurTech-bolaget som använder data, AI och försäkring för att hjälpa fastighetsägare hantera hyresgästrisk, och Fastighetsloggen, en plattform för fastighetsdata, meddelar idag att de inleder ett samarbete för att förenkla och effektivisera riskhanteringen med avseende på kommersiella hyresgäster.

Genom detta samarbete kommer Fastighetsloggens kunder att få tillgång till Ebies avancerade riskbedömningar av kommersiella hyresgäster i sitt fastighetsbestånd. Detta gör det möjligt för kunderna att fatta beslut baserat på omfattande analyser och riskbedömningar, vilket bidrar till att minimera ekonomiska risker och förbättra den övergripande hanteringen av fastigheter.

För Ebies kunder innebär samarbetet en smidigare hantering av försäkringsprocesser. Med integrationen till Fastighetsloggens plattform kan Ebie erbjuda detaljerade och noggranna analyser, vilket leder till en mer sömlös och effektiv process för att teckna hyresgarantiförsäkringar.

”Det här samarbetet är ett viktigt steg i vår strävan att effektivisera kundupplevelsen för fastighetsbolag,” säger Edvin Lindhout, VD på Ebie. ”Genom att kombinera våra riskbedömningar med Fastighetsloggens plattform kan vi erbjuda våra kunder en ännu bättre service och säkerhet i deras hyresavtal.”

”Integrationen med Ebies riskbedömningar av kommersiella hyresgäster är ett stort steg mot att kunna erbjuda våra kunder en 360-graders översikt av sitt bestånd och potentiella investeringar,” säger Martin Tannerfors, VD på Fastighetsloggen. ”Samarbetet ger våra kunder tillgång till extremt relevant riskanalys som kompletterar vår befintliga tjänst och ytterligare förstärker värdet vi erbjuder våra kunder.”

Om Ebie

Ebie, som grundades av fyra studenter vid Handelshögskolan och KTH i Stockholm och sprungna ur Handelshögskolans inkubator SSE Business Lab, blivit en aktör inom hyresgarantiförsäkringar. Försäkringen ersätter depositioner och bankgarantier, vilket innebär att hyresgästen slipper binda värdefullt kapital utan att kompromissa med fastighetsägarens skydd. Ebies riskverktyg hjälper också fastighetsägare förstå och hantera hyresgästrisk.

Om Fastighetsloggen

Fastighetsloggen är en plattform som hjälper fastighetsägare och aktörer inom fastighetsbranschen att hantera risker och möjligheter effektivt. Vår SaaS-lösning täcker klimat-, miljö-, finansiella- och hyresrisker och används av kommuner, fastighetsbolag, transaktionsrådgivare, byggbolag och hållbarhetskonsulter. Med över 150 kunder levererar man säker och aktuell information lagrad på certifierade svenska servrar. Plattformen ger översikt över fastigheter, hyresgäster och ägarstrukturer, samt verktyg för att utforska nya fastigheter. Ett innovativt CRM stödjer systematisk hantering av fastighetsbestånd, transaktioner, miljöarbete och compliance.

Källa: Fastighetsloggen

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega