Framtidens Förvaltare – passa på att boka tidigt

Snart är det dags igen för Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare i Stockholm. Årets program är mer innehållsrikt än någonsin.

Framtidens Förvaltare äger denna gång rum den 7 februari på Scandic Continental i Stockholm. Här får du som arbetar professionellt med fastighetsförvaltning möjlighet att delta i ett seminarium som bara tar upp de största utmaningarna i ditt arbete i dag och i framtiden.

Årets Fastighetsförvaltare
Det gäller bland annat hur vi tar till oss digitaliseringen på bästa sätt, hur du jobbar systematiskt och hållbart med energifrågorna och hur vi gör våra hyresgäster och kunder ännu nöjdare.

Dagen avslutas med en initierad spaning på framtidens fastighetsförvaltning och mingel. Dessutom får du vara med när Aff och Förvaltarforum delar ut pris till Årets Fastighetsförvaltare 2018.

Ännu bättre än i fjol
Förvaltarforums vd och tillika seminariegeneral Ove Nordqvist är mer än nöjd med programmet.

– Vi fick väldigt bra betyg för vårt förra seminarium och det här känns ännu bättre. Vi har lyckats få hit några av de mest aktuella talarna just nu på alla områden, säger Ove Nordqvist. Dessutom hoppas jag att deltagarna är lika intresserade av att delta i diskussionerna som i fjol. Det är då vi lär oss som allra mest.

Några av höjdpunkterna
Här är bara några av dagens höjdpunkter:

  • Fastighetsägarna Stockholms nya chef för digital fastighetsutveckling, Christoffer Börjesson, ger konkreta exempel på hur du kan och bör jobba mer digitalt
  • Riksbyggens hållbarhetschef Charlotta Szcepanowski berättar om varför och hur man jobbar effektivt med hållbarhet i förvaltningen.
  • Stena Fastigheter Malmös chef för kommunikation och social hållbarhet ger exempel på hur företaget utvecklar sina områden med relationsförvaltning.
  • Relationsexperten Annmarie Palm ger under rubriken Uppför dig – eller tappa affären sina bästa råd för hur du håller dina kunder på gott humör.

Boka tidigt-rabatt i november
Du som anmäler dig senast den 30 november får en boka tidigt-rabatt på 500 kronor. För er som vill gå fler från samma företag finns också grupprabatter.

Markera onsdag den 7 februari 2018 i kalendern redan nu.

Text: Hans Hellberg
hans.hellberg@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega