Anmäl er till fastighetsbranschens största seminarium om fastighetsförvaltning

Paneldiskussion från Framtidens Förvaltning 2023. 

Seminariet Framtidens Förvaltning har gått från att vara ett seminarium för fastighetsförvaltning till en mötesplats för fastighetsförvaltning. Den 1 februari 2024 genomför vi vårt sjunde Framtidens Förvaltning, även i år på Waterfront Congress Center i Stockholm.

Vi kommer under dagen som vanligt ha föreläsare som pratar om de mest aktuella ämnena inom fastighetsförvaltning. Våra talare är personer som pratar om vad de har gjort och generöst delar med sig av sin kunskap och erfarenhet till publiken. Vår målsättning är att kostnaden för dagen (4 995 kr) ska ge omedelbar avkastning i ny kunskap som ni har nytta av i vardagen.

Talarna den 1 februari kommer från Vasakronan, Hemsö, Botkyrkabyggen, Bostadsbolaget, Stångåstaden, AktivBo, Svensk Trygghetscertifiering, Savills, Retta, ICA Fastigheter, Sveriges Allmännytta, Fastigo, Aff, Fastighetsägarna Sverige och Fabege.

 I det populära specialpasset med en av branschens tungviktare som dragit sig tillbaka efter en framgångsrik karriär kommer ni få möta Mikael Granath, senast framgångsrik VD på Wilhem.

Seminariet avrundas med en av Sveriges mest populära talare; Annika R Malmberg som med humor blandat med allvar tar er på en resa som handlar om att kunna arbeta tillsammans och hur man undviker onödiga krockar.

Innan det avslutande branschminglet delar Aff´s VD Philip Österlund ut priset till Årets Förvaltare 2023.

Se hela programmet och anmäl dig här.

Välkommen!

Ove Nordqvist
VD på Förvaltarforum

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega