Nu är det dags att nominera er kandidat till Årets Förvaltare 2024!

Hanna Ceder från Täby Kommun och Sophie Nyhus från Bostads AB Poseidon utsågs till Årets Fastighetsförvaltare 2023.

Det är nionde året som Aff – Forum för förvaltning och service delar ut utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare, tillsammans med Förvaltarforum.

– Finns det något finare sätt att hylla dina medarbetare än att nominera dem till Årets fastighetsförvaltare? Det är nu återigen dags att utse två vinnare och samtidigt visa på ert fina arbete i vardagen som så många missar att nämna, säger Philip Österlund, VD på AFF Service.

Prisutdelning på seminarium
Det delas ut två priser, dels till Årets Fastighetsförvaltare Bostad, dels till Årets Fastighetsförvaltare Lokaler. Förutom äran får pristagarna även ett inramat diplom som delas ut på vid Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltning, som hålls i Stockholm den 1 februari 2024.

Vinnarna får också möjligheten att bli validerade fastighetsförvaltare enligt FAVAL till ett värde av ca 9 000 kronor, läs mer här.

Dessutom kommer vinnarna att intervjuas av Förvaltarforum för en artikel.

Här kan du nominera din kandidat till Årets Fastighetsförvaltare 2023.

Varför dela ut ett pris till Årets Förvaltare?
Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett professionellt värdeskapande arbete i fastigheterna samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

– Vinnarna, finalisterna och företagen där de jobbar får gratis marknadsföring. Priset är inte bara bra för förvaltarnas karriär, utan det stärker också arbetsgivarnas varumärken. Vem vill inte ha årets fastighetsförvaltare anställd hos sig? säger Philip Österlund.

Så ser juryarbetet ut
När nomineringstiden, den 10 december, gått ut väljs tre finalister ut i vardera kategorin och presenteras under januari på Förvaltarforums webbplats. Vinnarna utses sedan av en jury med företrädare för stora delar av branschen, bland annat Förvaltarforums VD Ove Nordqvist, som är initiativtagare till utmärkelsen.

redaktionen@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega