Kåpan Fastigheter värvar trio från SBB – tar hem förvaltningen i västra Sverige

Kåpan Fastigheter fortsätter expandera och stärker organisationen i västra Sverige. Caroline Gustafsson kliver in som fastighetschef för regionen och kompletteras av teknisk förvaltare Karolin Skäre och förvaltare Hanna Lundgren. Alla tre kommer från liknande roller inom SBB och tillträder sin nya tjänst 1 juni 2023. 

– Att stärka upp organisationen med ett kontor i västra Sverige är nästa steg i att ta hem förvaltningen i egen regi. Caroline, Karolin och Hanna besitter en värdefull erfarenhet och kunskap av fastigheterna och kan fortsätta bygga långsiktiga relationer med hyresgäster och samarbetspartners, säger Cecilia Vestin, vd Kåpan Fastigheter.

Kåpan Fastigheter äger samhällsfastigheter över hela Sverige med ett värde om ca 14 miljarder. Beståndet i västra Sverige består bland annat av landmärket Karolinen i Karlstad, Gamlestaden 2:10 i Göteborg, Lillängen 2:1 i Mariestad samt polishus i Hagfors, Filipstad, Karlskoga, Lindesberg, och Avesta. 

– Vi ser mycket fram emot att vara med på resan att bygga Kåpan Fastigheter tillsammans med alla i teamet. Vi har arbetat tillsammans i flera år och har en god relation med hyresgästerna vilket bidrar till en trygghet i förvaltningen. Framför allt Karolinen i Karlstad är en komplex kontorsbyggnad på ca 50 000 kvm. Vi utmanas hela tiden i att utveckla fastigheten och skapa de ytor som våra hyresgäster vill ha för att man ska möta nya moderna arbetssätt, säger Caroline Gustafsson som har arbetat i fastigheten i över 20 år.

Källa: Kåpan Fastigheter

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega