Heba utser Sanna Göthlin till hållbarhetschef

Heba utser Sanna Göthlin till hållbarhetschef. Bolaget står inför stora utmaningar kopplat till hållbarhet och området växer. Att ha en dedikerad person på tjänsten är viktigt. Sanna tillträder rollen 1 mars 2022.

Sanna har i sin tidigare roll som affärsutvecklare på Heba fokuserat på hållbarhetsfrågor och under kort tid skaffat sig specifik och värdefull kompetens inom området.

– Heba har kommit till ett läge där bolaget på riktigt kan påverka verksamhetens direkta och indirekta klimatpåverkan. Nu är ambitionen att utifrån våra erfarenheter ta en position inom hållbarhet i branschen. Därför är det viktigt att ha en dedikerad person på tjänsten. Jag är glad att Sanna accepterat att ta rollen, säger vd Patrik Emanuelsson.

– Heba arbetar grundligt och med ett gediget engagemang för hållbarhetsfrågorna. Ett fint exempel på vad vi gjort under senaste året är kartläggningen av klimatrisker och hur vi ska anpassa vårt bestånd framöver. Vi har kommit långt på kort tid och jag ser fram emot att få driva hållbarhetsfrågorna vidare, säger Sanna Göthlin tillträdande hållbarhetschef Heba.  

Källa: Heba

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega