Frida Kullh ny Vd för AktivBo Sverige

Frida Kullh, som under det gångna året innehaft positionen som Sverigechef, blir ny vd för den svenska verksamheten i AktivBo AB med start vid årsskiftet. Hon tar över från Jon Svensson som fortsätter i rollen som vd för AktivBo Group. 

  • Jag är väldigt glad över förtroendet, AktivBo befinner sig i en otroligt spännande fas och jag ser fram emot att utveckla vår position ytterligare i Sverige. Fokus ligger alltid på våra kunders förbättringsresor och det är i det täta samarbetet med dem som vi själva får insikter och kunskap om hur vi kan erbjuda ännu bättre tjänster. Som person drivs jag av det förändringsarbetet, säger Frida Kullh.

Jon Svensson, som varit vd för AktivBo AB de senaste åtta åren, kommer i rollen som ansvarig för AktivBo Group framåt fokusera på teknikutveckling och internationell expansion.

  • Fridas kompetens och erfarenhet har betytt enormt mycket för den utveckling vi haft de senaste åren, så det här känns riktigt roligt. Utöver hennes engagemang och styrka i samarbetet med våra kunder är hon också en fantastisk ledare som får personer att växa. Frida representerar grunden i det vi vill åstadkomma och är verkligen rätt person för att ta oss till nästa nivå, kommenterar Jon Svensson.

Källa: AktivBo

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega