Ny vd för HSB Södertörn

Jimmy Bergman, förvaltningschef och vice vd  har utsetts till ny vd för HSB Södertörn. Han tillträder i samband med årsstämman den 7 maj och ersätter vd Ulf Tapper som efter 17 framgångsrika år begärt att få lämna sin position.

Jimmy Bergman började sin bana inom fastighetsbranschen på Riksbyggen men rekryterades till HSB Södertörn för drygt sex år sedan. Inledningsvis verkade han i rollen som förvaltningschef men sedermera också som vice vd. Jimmy har varit tongivande i utvecklingsfrågor både internt i den egna organisationen men också i HSB-gemensamma frågor på nationell nivå.

– Jag är ödmjuk och stolt över att vara styrelsens val av vd. Men jag är också väl medveten om de utmaningar som ligger framför oss, säger Jimmy Bergman. Min uppgift som vd för HSB Södertörn blir att tillsammans med kunder, medlemmar och medarbetare arr fortsätta utveckla verksamheten och HSB:s leverans inom samtliga våra tre affärsområden: förvaltning, nyproduktion och medlemskap. Jag ser framför mig att vi bibehåller ett starkt kundförtroende samtidigt som vi fortsätter den digitaliseringsresa som HSB inlett.

 

Bli den första att kommentera "Ny vd för HSB Södertörn"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär