Castellums hållbarhet får toppbetyg

CDP (Carbon Disclosure Project), en internationell organisation som arbetar för att förmå företag och länder att ta ansvar för sin miljöpåverkan, har publicerat resultatet från årets utvärdering av världens bolag med fokus på klimatförändringar. Castellum, ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige, hamnar i topp.

Castellum fick högst betyg av alla bolagen i fastighetsbranschen, A- på skalan som går från A till D-. CDP konstaterar att Castellums prestationer på hållbarhetsområdet representerar best practice genom att man kombinerar ekologiskt ansvar och djup kunskap. De strategier som styr verksamheten är genomtänkta så att de kan användas i verksamheten.

Dessutom har 2050, en organisation som arbetar för ökad hållbarhet i kombination med lönsamhet, publicerat en rapport. Där rankas noterade bolag på Stockholmsbörsen avseende hur pass transparent bolaget är kring sitt hållbarhetsarbete. Alla bolag i undersökningen får ett betyg på en skala 0-100. I undersökningen fick Castellum 100 av 100 möjliga poäng.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega