Anna Barosen blir hållbarhetschef på Genova

Foto: Skandia Fastigheter

Anna Barosen har rekryterats till den nyinrättade tjänsten som hållbarhetschef i Genova Property Group. Anna har en gedigen erfarenhet från såväl fastighetssektorn som inom hållbarhet och innovation. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen där hon blir en viktig del av Genovas strategiska arbete framåt.

Anna kommer närmast från Skandia Fastigheter där hon under flera år har arbetat som utvecklingschef med fokus på innovation, förändringskompetens och hållbarhetsfrågor samt som hållbarhetsstrateg. Hon har också arbetat på White Arkitekter som miljöspecialist och projektledare inom hållbarhet. Utöver detta har Anna varit bedömare för Vinnova där hon utvärderade innovationsprojekt inom samhällsutveckling.

Anna är civilingenjör Arkitektur och miljö från Chalmers Tekniska Högskola. Hon tillträder sin tjänst i januari 2025.

– Genova har successivt stärkt sitt hållbarhetsarbete i alla delar av verksamheten, från fastighetsförvaltning till projektutveckling och stadsdelsprojekt. Med sin breda och mångåriga erfarenhet från fastighetssektorn och hållbarhetsområdet kommer Anna bidra till att utveckla Genovas hållbarhetsarbete ytterligare. Vi ser mycket fram emot att välkomna Anna till Genova, säger Michael Moschewitz, VD för Genova.

Källa: Genova

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega