Sofia Forsman är ny Stockholmshems nya chef för vd-staben

Stockholmshem stärker sin bolagsledning och rekryterar Sofia Forsman som ny chef för vd-staben. Hon kommer att ha en nyckelroll i att leda och utveckla arbetet inom stabsfrågor som juridik, säkerhet, kvalitet och verksamhetsuppföljning.

Sofia Forsman har en lång erfarenhet från verksamhets- och processutveckling. Hon kommer närmast från MTR Tunnelbanan där hon varit chef för verksamhetsutveckling och leveransuppföljning. Tidigare har Sofia bland annat varit chef för analys och utredning på Swedavia och ansvarig inom processutveckling på Fortum.

– Sofias gedigna erfarenhet och förmåga att skapa resultat och motivation kommer att vara oerhört värdefullt för att driva utvecklingen inom alla olika stabsfrågor, säger Åsa Wigfeldt, vd på Stockholmshem.

Sofia Forsman ingår i Stockholmshems ledningsgrupp. Som chef för vd-staben kommer Sofia att leda ett tiotal specialister med uppdrag att utveckla och samordna Stockholmshems arbete inom juridik, dokumentcontrolling, verksamhetsutveckling och säkerhet.

Källa: Stockholmshem

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega