6 nyrekryteringar till Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter fortsätter att växa kraftigt och stärker organisationen med en rad nyrekryteringar. Sammantaget ansluter sex personer, varav fyra inom fastighetsförvaltning och två inom affärsutveckling respektive administration.

Fredrik Jönsson har tillträtt som förvaltare av en fastighetsportfölj i Småland och Östergötland. Fredrik har bred erfarenhet av fastighetsbranschen, bland annat från Netto, Coop och Hemmakväll.

Jesper Rubin har tillträtt som förvaltare av en fastighetsportfölj i Västergötland. Han har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från A Invest & Consulting AB i Malmö.

Louise Elwinger har tillträtt med uppgift att identifiera nya affärsområden och möjligheterna att utvidga och vidareutveckla bolagets bestånd. Louise har tidigare arbetat som fastighetsmäklare samt med exploatering på kommunal nivå.

Marina Palm har tillträtt som förvaltare av en fastighetsportfölj i Småland och Blekinge. Marina har bred erfarenhet från fastighetsbranschen inklusive kommersiell fastighetsutveckling, bland annat från NCM Development, Castellum och Granitor.

Camilla Clemes tillträder som avtals- och förvaltningskoordinator den 7 oktober. Camilla kommer senast från en roll som biträdande förvaltare på NK Stockholm där hon arbetat sedan 2017. Hon har dessförinnan lång erfarenhet som hyresadministratör på Steen & Ström samt Coop Fastigheter.

Dick Magnusson tillträder som teknisk förvaltare i region Syd den 7 oktober. Dick har gedigen erfarenhet inom teknisk förvaltning och kommer närmast från Energiteknik i Helsingborg.

Källa: Svenska Handelsfastigheter

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega