Einar Mattsson väljer M3 Bygg till omfattande bostadsombyggnadsprojekt 

Nyligen blev det klart att M3 Bygg från Rotundagruppen tilldelas renoveringen av fastigheten Guldfisken 22, vilket innebär ett fortsatt samarbete med Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Projektet innebär en totalrenovering av en gulklassad fastighet belägen på Östermalm i Stockholm.

– M3 Bygg inriktar sig både på kulturminnesmärkta byggnader och ombyggnation av bostäder. Det här projektet ger oss en spännande möjlighet att kombinera två av våra specialområden. Att få vara med och påverka stadsbilden positivt är viktigt för oss, säger Thomas Jansson, VD för M3 Bygg.

Byggnad från 1800-talet
Den gulklassade fastigheten Guldfisken 22 är sex våningar hög och inkluderar 54 lägenheter samt några butikslokaler på bottenvåningen. Byggnaden är uppdelad i två sektioner som uppfördes år 1897 respektive 1937. Projektet genomförs som totalentreprenad och projekteringen har redan startat, medan produktionen påbörjas under maj. Renoveringen kommer utföras etappvis och pågår till november 2025.

– Vi kommer bland annat renovera alla ytskikt såväl interiört som exteriört och byta ut samtliga installationer. Dessutom ska allmänna utrymmen och lokaler genomgå en omfattande renovering för att förbättra komfort och funktionalitet. Vi är stolta och glada över att återigen ha fått Einar Mattssons förtroende, säger Tommy Hermansson, projektchef på M3 Bygg.

Källa: M3 Bygg/ Rotundagruppen

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega