Victoriahems nya områdeschefer: Christoffer Rodin/Eskilstuna och Alexander Svanberg/Brandbergen

Victoriahem har välkomnat två nya områdeschefer: Alexander Svanberg i Brandbergen och Christoffer Rodin i Eskilstuna.

Alexander har en utbildning i fastighetsförvaltning från Newton Kompetensutbildning och har erfarenhet från roller som förvaltare och områdeschef.

– Jag ser verkligen fram emot att träffa alla nya kollegor. Dem jag redan träffat har varit väldigt välkomnande, vilket är jättekul och förstärker den positiva bilden jag hade av företaget sedan tidigare, säger Alexander.

Christoffer har läst Samhällsbyggnadsteknikprogrammet på Mälardalens Universitet. Intresset för fastighetsbranschen startade tidigt. Redan som 15-åring jobbade han extra med fastighetsskötsel och driftsfrågor. Under de senaste åren har Christoffer arbetat som vd för TAM Asset Management, där han har förvaltat och drivit stadsutvecklingsprojekt.

– Jag ser fram emot att börja arbeta i Eskilstuna. Jag är uppväxt i Västerås så Mälardalen ligger mig varmt om hjärtat, jag känner mig hemma där. Tillsammans ska vi fortsätta arbeta mot gemensamma mål. Jag tycker att det är viktigt att ha en bra och nära dialog med hyresgästerna men även med övriga aktörer, som kommunen, näringslivet och övriga myndigheter, berättar Christoffer.

Alexander började i Brandbergen den 15 februari och Christoffer är på plats i Eskilstuna den 19 februari.

Källa: Victoriahem

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega