Jessica Andersson blir ny uthyrningsansvarig på Executive Property

Executive Property utvidgar sitt Malmö-team med en ny uthyrningsansvarig. Det blir Jessica Andersson som kliver in i det Öresundsverksamma bolaget.

Executive Property är ett familjeägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar i första hand kommersiella fastigheter främst i Öresundsregionen.

– Nu utvecklar vi organisationen och kompletterar vårt team i Malmö med en uthyrningsansvarig. Jag är övertygad om att Jessica Andersson, med sin långa och gedigna erfarenhet av både uthyrning och fastighetsutveckling, kommer bidra till att göra skillnad både för oss och våra hyresgäster, säger Johan Liedholm, fastighetschef på Executive Property.

Att anställa Jessica Andersson innebär en strategisk från satsning Executive Propertys sida för att möta de förändrade kraven från marknaden.

– Jag är välbekant med Executive Propertys fastighetsportfölj i Malmö. Nu ser jag fram emot att bli en del i teamet och arbeta nära hyresgästerna för att utveckla fastigheterna att passa framtidens hyresgäster, säger Jessica Andersson som tillträder sin nya tjänst den 13 februari.

Källa: Executive Property

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega