Familjebostäder satsar på kompetens – skickar 13 medarbetare till FF24

2023 deltog också många av Familjebostäders medarbetare på Framtidens Förvaltning. ”Det är ett strategiskt beslut från ledningen att satsa på kompetensutveckling” säger HR-Partner Fanny Johansson.

Vad lockar med Framtidens Förvaltning -24, så att ni anmäler så många?
– Det är en dag fylld med en oerhörd mängd inspiration och givande utbyte! Vi har roligt tillsammans och får möjligheten att utforska och uppleva något gemensamt utanför arbetsplatsen! Vi är överväldigade av möjligheterna och innovationerna som Framtidens Förvaltning erbjuder. Dess fokus på modernisering och effektivisering av förvaltningsprocesser lockar oss, och vi ser det som en viktig möjlighet att lära oss och anpassa oss till de senaste trenderna och teknologierna inom förvaltningsområdet.

Många företag håller igen nu men Familjebostäder tänker annorlunda och satsar på kompetensutveckling. Varför?
– Absolut, det är ett strategiskt beslut från ledningen att satsa på kompetensutveckling. Vi ser det som en långsiktig investering i våra medarbetare och företagets framtid. Genom att ständigt förbättra och utveckla våra färdigheter kommer vi att vara bättre rustade att möta framtida utmaningar och bidra till företagets framgång.

Vad hoppas du att dina förvaltare ska ta med sig från dagen?
– Jag hoppas att mina förvaltare kommer att ta med sig nya insikter och idéer från dagen, särskilt inom områden som Framtidens Förvaltning belyser. Jag förväntar mig att de kommer att lära sig om de senaste trenderna och bästa praxis inom förvaltning, och att de kommer att kunna tillämpa dessa kunskaper i vårt dagliga arbete för att öka effektiviteten och kvaliteten på våra tjänster.

Nu är över 260 personer anmälda. Satsa på kompetensutveckling ni också och anmäl era medarbetare till Framtidens Förvaltning, 1 februari i Stockholm. Läs mer här.

Av: Redaktionen
redaktionen@forvaltarforum.se

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega