Joakim Wernersson ny ekonomi- och finanschef

HSB Stockholm stärker nu upp ekonomi- och finansavdelningen genom att rekrytera Joakim Wernersson som ny chef för avdelningen. Han kommer närmast från SKB, och tillträder den nya rollen i början av nästa år.

– Jag är mycket glad att kunna stärka vår verksamhet med Joakims kompetens och egenskaper. Branschen befinner sig i ekonomiskt tuffa tider, och Joakim har rätt erfarenhet för att ta sig an de möjligheter och utmaningar vi står inför. HSB är en trygg och långsiktig bostadsaktör och ska vara så även i framtiden, säger Eva Nordström, vd HSB Stockholm.

Joakim Wernersson har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kooperativ verksamhet, och kommer närmast från rollen som ekonomi- och finanschef och vice vd på Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB), där han har varit verksam sedan 2007. Dessförinnan har han bland annat flerårig erfarenhet från ekonomi på HSB Norra Stor-Stockholm. Han tillträder rollen som ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm i början av nästa år.

– Jag är glad över förtroendet att få kliva in i denna roll hos en så etablerad aktör som HSB Stockholm. Jag fram emot att förvalta och utveckla verksamheten framåt tillsammans med övriga ledningen och medarbetare, säger Joakim Wernersson.

Nuvarande ekonomi- och finanschef, Henning Hansen, tillträder en nyinrättad specialistroll inom finans och analys.

Källa: HSB Stockholm

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega