Momentum lanserar helhetslösning för digital signering

Momentum lanserar nu en helhetslösning för digital signering direkt integrerad i fastighetssystemet. Med Momentum Signering kan fastighetsägare och hyresgäster enkelt skicka och signera avtal, med BankID eller via länk, direkt via kundens Mina Sidor. Fastighetsägare slipper all administration av BankID-certifikat, som anskaffning och förnyelse, då detta hanteras automatiskt av Momentum Signering. 

Fastighetsägare hanterar varje år tiotusentals avtal i form av hyresavtal för bostäder, lokaler och andra objekt. I takt med att alltfler hyresvärdar digitaliserar uthyrningsprocessen – från annonsering till inflyttning – ökar behovet av juridiskt säkra lösningar för elektronisk signering.

– ­Vår vision är att våra produkter ska förenkla vardagen för fastighetsägare och deras hyresgäster, säger Gustav Bouvin, affärsområdeschef på Momentum. Därför har vi skapat en paketering som gör att våra kunder slipper avtal med tredje part och krångliga tekniska lösningar för att hantera elektroniska signaturer. Vi erbjuder en lösning som är direkt integrerad i deras befintliga fastighetssystem och där kunden enbart betalar utifrån användning, utan fasta uppstarts- eller månadskostnader.

Årligen har Momentum cirka 10 000 användare hos fastighetsbolagen och fler än en miljon hyresgäster och bostadssökande som använder deras produkter. Genom att Momentums nya lösning för digital signering är integrerad i plattformen skapas en helt sömlös process i kommunikationen mellan hyresvärd och hyresgäst, något som inte bara gör det smidigt utom dessutom bidrar till en säkrare hantering.

Källa: Momentum

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega