Vd för Sveafastigheter

Nu tillträder Viktor Mandel som vd för Sveafastigheter Bostad Group. Viktor är delägare och har suttit i bolagets styrelse de senaste fem åren samt varit partner och senior rådgivare på Brunswick Real Estate och Nordanö.

– Viktor har över 15 års erfarenhet av fastighetsbranschen som analytiker och transaktionsrådgivare. Viktor har i styrelsearbetet visat på en exceptionellt god analytisk förmåga och riskbedömningskompetens med djup marknadskunskap i ett långsiktigt perspektiv.  Med Viktor som vd kommer Sveafastigheter Group att ta ytterligare steg som ett av de mest innovativa och samtidigt trygga fastighetsbolagen i Sverige, säger Willem De Geer, styrelseordförande i Sveafastigheter Bostad Group AB.

Sveafastigheter har sedan 2003 arbetat med större stadsutvecklingsprojekt. De senaste fem åren har Sveafastigheter byggt upp en portfölj med över 1 000 hyreslägenheter i förvaltning och mer än femtusen byggrätter för bostäder och vård- och omsorgsboende.

Bolaget har idag åtta affärsområden med verksamhet inom både förvaltning och utveckling av bostäder och samhällsfastigheter i 15 kommuner i Mälardalen och södra Sverige.

Sveafastigheter har i dagsläget 800 lägenheter i produktion och kommer starta mer än 1 000 lägenheter per år de kommande åren.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega