Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Årets Förvaltare 2018

 

Anna Lackman, områdeschef på Stockholmshem och Annika Rissler, kontraktsförvaltare på Newsec är Årets Fastighetsförvaltare 2018. Vinnarna utsågs på onsdagskvällen i samband med Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare.

Det är tredje året som Aff, Forum för förvaltning och service, belönar förtjänstfulla insatser inom fastighetsförvaltning. I år delas priset för första gången ut i samarbete med Förvaltarforum.

Vinnarna fick ta emot priset inför drygt 250 kolleger på Scandic Continental i Stockholm.

– En värdig inramning för värdiga vinnare, säger Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, tillika seminariegeneral.

Rekordintresse
Årets upplaga av priset har rönt rekordintresse. Förvaltare från mer än 20 företag konkurrerade i år om utmärkelsen, avslöjar Aff:s vd Philip Österlund som också var prisutdelare.

– Det visar att priset får en växande betydelse i branschen och är uppskattat. Det känns roligt, säger Philip Österlund.

Årets Fastighetsförvaltare Bostad
Årets Fastighetsförvaltare i kategorin Bostad är Anna Lackman som jobbar som områdeschef på Stockholmshem i Bagarmossen. Så här motiverar juryn hennes utmärkelse:

”Anna Lackman coachar sina medarbetare och bidrar till en fantastisk arbetsmiljö. Med ett bra ekonomiskt resultat, ökad trygghet i sitt distrikt och minskade skador är den nominerade en stor tillgång för sin organisation och en mycket god ambassadör för sin yrkesroll.”

Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt
Även i kategorin Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt blev det en kvinnlig vinnare. Annika Rissler som jobbar som kontraktsförvaltare på Newsec får utmärkelsen med följande motivering:

”Annika Rissler är engagerad, driven och målinriktad i allt det hon gör, ständigt med kunden i fokus. Detta bidrar till goda ekonomiska resultat, höga NKI och mycket positiv energi internt. Annika arbetar för rutiner och arbetssätt som bidrar till hållbara och miljövänliga lösningar.”

Hård konkurrens
De båda segrarna får sina utmärkelser i hård konkurrens. Övriga finalister i kategorin Bostad var Helena Bodin, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning, Moa Möller, Riksbyggen, Axel Persson, HSB Stockholm och Lena Pettersson, Enköpings Hyresbostäder.

Finalister i kategorin Kommersiellt var Ann-Christine Eriander, Novi Real Estate, Christer Gustafsson, Newsec, Annica Hogler, Sollentuna kommun samt Helena Lago, Locum.

Text: Hans Hellberg
hans.hellberg@forvaltarforum.se

Läs också:
”Viktigt att ha en hög lägstanivå”
”Bemöt dina kunder som de vill bli bemötta”

Fakta om Årets Fastighetsförvaltare

  • Delas ut av Aff och Förvaltarforum.
  • Syfte: lyfta fram medarbetare som gör ett professionellt värdeskapande arbete samt främja fastighetsförvaltarrollen.
  • Vinnaren ska uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom områdena: process, teknik, ekonomi, miljö, juridik, it, kommunikation och omvärld.
  • Vinnarna får förutom äran och diplom rätt att kalla sig auktoriserad fastighetsförvaltare.
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega