Erik Rune utsedd till vd och koncernchef för Claesson & Anderzén AB

Foto. Holmströmgruppen

Styrelsen i Claesson & Anderzén AB har utsett Erik Rune till vd och koncernchef med tillträde senast den 15 november i år. Erik kommer samtidigt att tillträda som styrelseordförande för CA Fastigheter AB.

Erik har många års erfarenhet från ledande positioner i fastighetsbranschen, bland annat som vd för Holmströmgruppen och Managing Director för London & Regional Properties nordiska verksamhet. Han har också arbetat med fastighetsfinansiering på SEB och Eurohypo. Erik kommer närmast från egen konsultverksamhet och olika styrelseuppdrag.

”Erik blir ett starkt tillskott med sin breda bakgrund från fastigheter och finansiering men även från tech och startups. Det är erfarenheter som CA kommer att få stor glädje av”, säger Johan Claesson, ordförande i Claesson & Anderzén AB.

”CA är en välskött koncern med en lång historik, stark ställning och spännande verksamhet både inom och utanför Sverige. Jag är både hedrad och glad över möjligheten att få vidareutveckla bolaget tillsammans med mina nya kollegor”, säger Erik Rune.

Erik efterträder Johan Damne, som lämnar efter att ha lett CA-koncernen framgångsrikt i 35 år.

Källa: Claesson & Anderzén AB

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega