Framtiden är digital – är du redo?

Delta i ett av årets mest inspirerande seminarium, den 17/10 på Clarion Sign, Stockholm. Lär dig om digitaliseringens möjligheter från branschens ledande experter och hur innovationer som AI och IoT kan effektivisera och framtidssäkra våra fastigheter.

Den 17 oktober på Clarion Sign i Stockholm har du en unik chans att delta i ett av årets mest inspirerande seminarier inom fastighetsförvaltning, FRAMTIDENS digitala FÖRVALTNING. Branschens främsta experter samlas för att diskutera hur den digitala revolutionen förändrar fastighetsförvaltning och skapar nya möjligheter för både effektivitet och hållbarhet. Det här är ett evenemang du inte vill missa om du vill ligga i framkant!

Vad kan du förvänta dig?
Dagen inleds med en spännande trendspaning från Susanne Nellemann Ek, VD på BIM Alliance, och Lars Lidén, partner på Meta. Tillsammans ger de en översikt över de senaste innovationerna och hur dessa påverkar fastighetsbranschen.

Vidare kommer Åsa Engström från Uppsalahem att dela med sig av deras digitala resa, där hon beskriver hur de framgångsrikt har implementerat teknologiska lösningar för att förbättra verksamheten och skapa mervärde för både hyresgäster och medarbetare. Och Henrik Forsberg, COO på Novier, kommer att prata om hur smart teknik som AI och IoT redan idag hjälper fastighetsägare att övervaka byggnader i realtid, förutse underhållsbehov och minska energiförbrukning.

Praktiska exempel och inspirerande lösningar
Lär även av Calle Henriksson från Revelop, som delar med sig av hur deras datadrivna arbetssätt har optimerat driften och hjälpt dem att nå sina hållbarhetsmål. Maria Säterdal från Stena Fastigheter visar hur de framgångsrikt har använt data för att förbättra sin fastighetsförvaltning och skapa långsiktigt värde.

För dig som funderar på säkerhetsaspekterna av digitaliseringen, kommer Jan-Olof Andersson att ge värdefulla insikter om hur du kan hantera de risker som följer med digital transformation och bygga säkra och hållbara system för framtiden.

Säkra din plats idag!
Detta seminarium ger dig inte bara ovärderlig kunskap, utan också en chans att nätverka med likasinnade inom fastighetsbranschen. Redan nu har över 200 kollegor anmält sig.

Anmäl dig idag och ta del av de senaste teknologiska lösningarna som kommer att revolutionera din fastighetsförvaltning.

FRAMTIDENS digitala FÖRVALTNING – din nyckel till framtidens fastighetslösningar! 
Läs program och anmäl dig här.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega