JENSEN education öppnar grundskola i Skandia Fastigheters miljöcertifierade Botan

JENSEN education och Skandia Fastigheter har tecknat ett hyreskontrakt omfattande nästan 7000 kvm skollokaler med tillagningskök, idrottssal och skolgård. Med en inplanerad certifiering enligt Miljöbyggnad Silver och Botaniska trädgården som närmsta granne får den nya skolan miljöcertifierade lokaler i ett mycket fint läge.

– Vi tillträdde Botan nu i maj och har jobbat med att sätta oss in i fastigheten och dess alla möjligheter samtidigt som vi fört diskussioner med ett flertal skolaktörer om de möjligheterna, säger Markus Pfister, chef för Skandia Fastigheters samhällsfastigheter och kontor. Det kommer att bli riktigt bra när vi nu, i nära samverkan med vår nya hyresgäst, ska anpassa Göteborgs universitets tidigare forsknings- och utbildningslokaler för mellan- och högstadieverksamhet.

– Vi är mycket glada över att få erbjuda Göteborg ännu en toppskola, säger Mats Rosén Verksamhetschef på JENSEN grundskola. Skolan kommer bland annat präglas av högt studietempo, trygghet och arbetsro samt traditioner och gemenskap.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega