Ny kommunikationschef på Svea Fastigheter

Moa Andersson blir kommunikationschef för Sveafastigheter. Moa kommer även ingå i Sveafastigheters hållbarhetsteam och bland annat leda arbetet med företagets hållbarhetsrapportering och social hållbarhet inom genomförande.

Sveafastigheter har ett flertal projekt som genomsyras av såväl social som miljömässig hållbarhet. Som en del i det fortsatta utvecklingsarbetet börjar nu Moa Andersson. Moa har de senaste åren etablerat Boinstitutet, en plattform för framtidsfrågorna om ett socialt hållbart boende, som är ett initiativ från Hyresgästföreningens Riksförbund. Boinstitutet har bland annat initierat forskning och rapporter, arrangerat seminarier och delat ut Bopriset, i syfte att lyfta fram hyresrättens betydelse för en fungerande bostadsmarknad med en mix av boende- och upplåtelseformer.

– Moa har gjort ett imponerande arbete att bygga upp Boinstitutet och skapa en arena om framtidens bostäder. Vi ser fram emot att tillsammans med Moa fortsätta utveckla vårt arbete med hållbar stadsutveckling, säger Harry McNeil, marknads- och hållbarhetschef på Sveafastigheter.

Bli den första att kommentera "Ny kommunikationschef på Svea Fastigheter"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega