Ny vd för Fastighetsägarna Mittnord

Andreas Sjöberg tillträder den 1 maj som vd för Fastighetsägarna Mittnord. Han efterträder Björn Söderholm som valt att lämna företaget efter åtta år som vd.

Sörmlänningen Andreas Sjöberg är 42 år och har en bakgrund inom kommunikation och PR. Han började på Fastighetsägarna 2004. Sedan 2016 har Andreas varit affärschef och sedan hösten 2017 även vice vd.

– Det är med stor glädje och ödmjukhet jag har tackat ja till att träda in i rollen som vd. Jag har haft förmånen att arbeta i flera olika roller på Fastighetsägarna och hoppas att erfarenheten från såväl vårt näringspolitiska arbete som vår affärsverksamhet ska komma till användning, säger Andreas Sjöberg

Fastighetsägarna Mittnord är en av fyra regioner inom federationen Fastighetsägarna. Regionen sträcker sig över 112 kommuner i norra och mellersta Sverige och innehåller 13 kontorsorter och 67 medarbetare, från Luleå i norr till Norrköping i söder. Antalet medlemmar är 3 500 som tillsammans äger och förvaltar drygt 13 000 fastigheter.

– Branschen står inför flera utmaningar och en organisation som vill förbli relevant behöver lägga örat tätt mot marken och vara en del av den utvecklingen. Vi ska även i fortsättningen vara värdeskapande för våra medlemsföretag så att dessa också fortsättningsvis kan ta en central roll i samhällsbygget, säger Andreas Sjöberg.

Bli den första att kommentera "Ny vd för Fastighetsägarna Mittnord"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3