Heba väljer SafeTeams lösning för obemannade kontor

SafeTeam har utvecklat ett koncept som ger fastighetsägare möjlighet att erbjuda tillträde till obemannade kontor. Heba Fastighets AB har nu valt SafeTeams lösning när de lanserar sitt coworking-koncept med obemannade kontor, Close to home.

Heba har sett en ökad efterfrågan på flexibla arbetsplatser nära hemmet och lanserar nu obemannade kontorshotell i sina fastigheter – såväl i nyproduktion som i befintliga fastigheter framöver. Den första Close to home-lokalen för coworking har nu öppnat i Norrtälje Hamn.

Öppningsfunktionen till de obemannade kontorslokalerna är utvecklad av SafeTeam. Styrning av lås– och passersystem sker med BankId, där medlemmarna enkelt ges tillträde till kontorslokalerna. I SafeTeams lösning för obemannade kontor ingår även kameraövervakning, inbrottslarm och jalusier.

– Flexibel coworking nära hemmet och till överkomliga priser har blivit möjligt tack vare den skräddarsydda säkerhetslösningen som SafeTeam utvecklat för oss. Det är jättebra att Close to home har kunnat dra nytta av SafeTeams erfarenhet av att drifta säkerheten på obemannade butiker, säger Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba Fastighets AB.

Micael Carlsson, affärsutvecklare på affärsområdet Rikskunder på SafeTeam, berättar:

– Tillsammans med Heba Fastighets AB har vi utvecklat denna lösning för obemannade kontor. I grunden bygger den på SafeTeams marknadsledande säkerhetslösning för obemannade butiker och tack vare vår långa erfarenhet av att jobba med obemannat har vi kunnat få fram en riktigt smidig och innovativ lösning för Hebas coworking-koncept. Vi ser fram emot lanseringen av Close to home och ett fortsatt gott samarbete med Heba Fastighets AB.

Källa: SafeTeam

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev










Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega