Rikshem rekryterar HR-chef

Maria André Ahlgren har utsetts till ny HR-chef på Rikshem. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen och tillträder den 9 mars 2022.

Maria André Ahlgren har gedigen erfarenhet av HR och har bland annat varit HR-chef på Coor Service Management där hon också ingått i ledningsgruppen. Senast kommer hon från egen verksamhet och hon har även lång erfarenhet från Accenture. Hon har en magisterexamen i företagsekonomi från Linköpings universitet med specialisering på organisationsteori och strategi.

– Medarbetarna är grunden till företagets framgång och HR-funktionen spelar en viktig roll i att bidra med rätt förutsättningar för att Rikshem ska vara en attraktiv arbetsgivare. Marias erfarenhet som ledare och hennes såväl strategiska som operativa kunskaper i HR-frågor kommer att vara viktiga för att utveckla både företaget och medarbetarna vidare, säger Anette Frumerie, vd Rikshem.

– Jag ser fram emot att börja på Rikshem och utveckla HR-arbetet vidare. Rikshem är i en spännande fas där min erfarenhet av att leda i förändring och att kunna balansera mellan HR och det företagsövergripande kommer att kunna bidra till verksamhetens fortsatta utveckling, säger Maria André Ahlgren, tillträdande HR-chef.

Källa: Rikshem

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega