Mats Nilsson ny VD i Ängelholmshem

Nu är rekryteringen klar av ny VD för det kommunala bostadsbolaget Ängelholmshem. Det blir Mats Nilsson med lång bakgrund inom Malmös fastighetsbolag MKB som ska leda och utveckla Ängelholmshem i framtiden.

– Vi är glada att rekrytera en mycket erfaren och välrenommerad chef i Mats Nilsson. Med lång och djup erfarenhet från bostads- och fastighetsbranschen kommer Mats kunna fortsätta det viktiga förändringsarbete som inletts inom Ängelholmshem, säger Robin Holmberg, kommunstyrelsens ordförande, tillika ordförande för Ängelholmshems styrelse.

Mats Nilsson är utbildad driftsingenjör och har över 15 års erfarenhet av fastighetsfrågor inom Malmö stads kommunala fastighetsbolag MKB. Under större delen har han haft chefsfunktioner, som fastighetschef och sedan 2014 som förvaltningschef med ansvar för förvaltningen av cirka 25 000 bostäder över hela Malmö. Mats Nilsson har även stor erfarenhet av att utveckla bostadsområden – både sociala och fysiska miljöer – för att skapa attraktiva och trygga boendeförhållanden.

– Det känns både roligt och utmanande att få det yttersta ansvaret och leda ett bostadsbolag som verkar i en stad där näringsliv och kommun är starka och har en gemensam målbild, säger Mats Nilsson. Jag ser fram emot att få vara delaktig i en resa där vi bygger stolthet och trygghet både för kunder och för medarbetare. Ängelholmshem har handlingskraft som värdeord och det ger inspiration i mitt nya uppdrag.

Mats Nilsson tillträder under våren 2021.

Källa: Ängelholmshem

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega