Colliers anställer Jessica Gräsberg och Filippa Collix till uthyrningsteamet

Colliers har anställt Jessica Gräsberg som ny Head of Leasing i Sverige och Filippa Collix som Analytiker.

Jessica har lång erfarenhet inom den svenska fastighetssektorn med erfarenhet av att bygga och driva uthyrningsverksamheter. Hon har bland annat varit Head of Leasing på Savills i fem år, där hon arbetat nära Filippa Collix i över 2,5 år. Jessica har också värdefulla erfarenhet från sin tid på Cushman & Wakefield och andra aktörer på den svenska fastighetsmarknaden. Jessica och Filippas kommer att stärka Colliers position och förbättrar vårt affärserbjudande ytterligare.

”Vi är glada över att välkomna Jessica och Filippa till teamet när vi fortsätter att investera i och bygga upp vår uthyrningsverksamhet i Sverige. Att expandera vår uthyrningsverksamhet kommer att vara ett av Jessicas huvudfokusområden, medan Marie Meyer kommer att fortsätta fokusera på vårt kontorsuthyrningserbjudande som Head of Office Leasing. Tillsammans kommer de att leda vår uthyrningsstrategi för Sverige,” säger Joakim Arvius, CEO Colliers Sverige & Partner.

”Jag är otroligt stolt och hedrad över att få börja på Colliers, en välrenommerad aktör i branschen, och att få vara en del av ett så erfaret och högkvalificerat rådgivningsteam. Den expertis och professionalism som finns i organisationen är verkligen inspirerande. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med det talangfulla uthyrningsteamet och ser fram emot att bidra med min kunskap för att vidareutveckla och expandera uthyrningsverksamheten.” säger Jessica Gräsberg.

Källa: Collier

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega