”Vi vill förenkla, förtydliga och effektivisera Aff”

…Philip Österlund, VD på Aff

Vad händer i er förening just nu, som berör området förvaltning?
– Just nu har vi precis lanserat projektet ”Hållbarhet i Aff” som gör det lätt för en användare av Aff att ställa relevanta krav på hållbarhet i allmänhet och hållbarhet kopplat till certifieringar i synnerhet. Vi har också precis uppdaterat hela vår E-utbildning (Diplomutbildning BAS). Framåt arbetar vi med att utöka informationen i vår kunskapsbank och även projektet ”Ansvarsområden” som bland annat handlar om reviderade texter om brand, elsäkerhet, myndighetsbesiktningar och försäkringar. Vi sitter just nu också med utvecklingsplanen för 2024-2025.

Vad ser ni fram emot 2024?
– Att fortsätta arbetet med att göra Aff Avtalssystem, vår e-utbildning och förening ännu bättre och informativ. Aff skall inte vara något man förknippar med ordet komplext. Vi vill förenkla, förtydliga och effektivisera arbetet med Aff hela tiden samt utbilda så många som möjligt i branschen som använder Aff i sin vardag.

Vilka mervärden får man som medlem i er förening?
– För det första så får man vara med att påverka utvecklingen av Aff, möjlighet att engagera sig i våra utvecklingsprojekt, utskott och styrelse. Våra medlemmar får kostnadsfritt tillgång till en inloggning som heter ”Att leva med Aff” som ger dig mycket stöd och hjälp i arbetet med Aff-avtal och Aff-entreprenader, från upphandling till uppföljning. Man får också reducerade priser på våra seminarier och utbildningar.

Av: Marit Engstedt
marit.engstedt@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega