”JobbMatch är en helt unik tjänst som matchar ihop arbetsgivare med kandidat”


… Camilla Skoog, som blir en i teamet här på Förvaltarforum. Hon kommer att arbeta som Säljchef hos oss.

Vem är du?
– Jag heter Camilla Skoog och är 51 år. Bor i Mariefred med min son och sambo i en nyproducerad villa nära skog och vatten.
På promenaden i skogen eller på stranden tillsammans med mina hundar trivs jag som bäst, där är jag kreativ och knyter ihop trådarna på mina idéer.

Vad har du för bakgrund?
– Jag började i fastighetsbranschen 2007 som projektledare på Fastighetsnytt där jag marknadsförde och utvecklade jobbsajten fastighetsjobb.se. Även Business Arena var en del av mitt jobb där.

– Jag har även varit i rekryteringsbranschen i 10 år, på Fasticon Kompetens som marknadsansvarig.

– Senast kommer jag från DEFA som Marknadschef för Sverige. DEFA har anslutit bilar till elnätet i 60 år genom motorvärmare och nu är elbilsladdning det hetaste i bilbranschen, så det har varit en rolig erfarenhet.

Vad ska du göra på Förvaltarforum?
– Jag kommer främst att sälja JobbMatch, som är en kommande helt unik tjänst som matchar ihop arbetsgivaren med kandidaten/konsulten. Jag kommer också att jobba med våra seminarier, LeverantörsGuiden, BranschPortalen och partnerkontakter. Och som säljchef kommer jag även att utveckla vårt erbjudande till våra kunder och partners.

Vad ser du fram emot?
– Att få komma tillbaka till fastighetsbranschen är så roligt, det är här jag hör hemma. Med mina tidigare erfarenheter från mässor och seminarier, rekrytering och kompetensförsörjning och som en spindel i nätet kommer Förvaltarforum passa mig perfekt då jag får användning av all min erfarenhet sedan tidigare.

Vad är det med fastighetsbranschen som du tycker är roligt och spännande?
– Innan jag började jobba i fastighetsbranschen reflekterade jag inte så mycket över byggnaderna runt omkring mig, men efter ett tag så kunde jag inte gå in i en port eller förbi ett hus utan att vilja ta reda på vem som äger fastigheten, vem som förvaltar den, vem som har köpt marken, vad ska dom bygga och vem som ska bygga.

– Detta intresse har också lett till att jag själv har köpt tomter och byggt mina två senaste villor och vem vet; det kanske blir ett tredje innan pension.

Du kommer från mobilitetsbranschen, hur ser du att den kommer att påverka fastighetsbranschen framöver?
– Efter att ha verkat i två stora branscher ser jag synergierna i att samverka för en bättre stadsutveckling, infrastruktur och miljö. Kravet på laddinfrastrukturen för elbilar ökar och ställer också högre krav på myndigheter, fastighetsägare och byggherrar.

Något mer som du vill lyfta fram i ditt nya jobb hos oss?
– Jag ser fram emot att få träffa alla härliga kollegor i fastighetsbranschen igen och ni får gärna höra av er till mig camilla.skoog@forvaltarforum.se

Text: redaktionen@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega