Partnertext från SKB

Evighetsförvaltning betyder alltid varsamma renoveringar

SKB:s långsiktiga hållbarhetsansvar sträcker sig ovanligt långt. Som kooperativ bostadsförening fokuserar vi nämligen på ett evigt ägande. Därför bygger vi med hög kvalitet, tar miljömässigt ansvar och vårdar fastigheterna med stor kunskap och omtanke.


”Positiv stämning och känsla i rummet!”

FRAMTIDENS FÖRVALTARE

Årets seminarium Framtidens Förvaltare blev succé! Besökarna fick mängder av inspiration och insikter och Årets Förvaltare utsågs. Det var hög stämning i lokalen och de som var på plats gav evenemanget höga betyg. Läs mer om vad några av besökarna tyckte här.


”Vi ska skapa SKB Academy, det är jag stolt över”

HALLÅ DÄR...

… Ingrid Gyllfors, VD på Stockholms Kooperativa Bostadsbolag, SKB. Välkomna till Förvaltarforum, varför vill ni bli partners till oss?– Ett sammanhang där det är fokus på att byta idéer kring vår kärnverksamhet, förvaltning, vill vi självklart vara med i och bidra till.


SKB slår nytt rekord – 500 kooperativa hyresrätter på gång

Under 2023 kommer SKB att ha drygt 500 nya kooperativa hyresrätter under produktion. Aldrig tidigare har föreningen haft så många projekt på gång i Stockholmsregionen under ett och samma år.


Partnertext från SKB

Vad är evighetsförvaltning?

Vi på SKB brukar säga att vi ”förvaltar våra hus för evigt”. Men vad innebär det i praktiken? Häng med när vi berättar om vår vision.


Partnertext från SKB

SKB testar vitvaror som tjänst i forskningsprojekt

Är det mer hållbart att köpa kylskåp och spis som tjänst, i stället för som produkt? Det ska nu testas hos SKB som en del i ett uppmärksammat forskningsprojekt tillsammans med Vinnova och Electrolux.


SKB:s hus – energieffektiv fastighet som finansierats av EIB

Fyra energieffektiva kvarter som finansierats av Europeiska investeringsbanken (EIB) står nu klara i Stockholm och Uppsala. SKB är en av ägarna.


”Vi tappar kompetens om vi inte bygger i jämn takt”

PORTRÄTTET

Ingrid Gyllfors är ny vd på SKB. Hon säljer gärna in företagets egna ”usp:ar” men vill även lära sig av andras. Här pratar hon om branschens utmaningar med höga priser och ojämn byggtakt och om sin egen drivkraft. – Jag har ett uppdrag och jag ska leverera!


Hedersomnämnande för oväntat fynd

SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening, har belönats med ett hedersomnämnande, vid utdelningen av kulturvårdspriset ”Bevare mig väl”.


SKB vinnare av Bopriset 2019

På torsdagen utsågs SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening, till 2019 års vinnare av Bopriset- till minne av Josef Frank.


Bolagen med bästa förvaltningen

Hemåt Fastigheter, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Nordvestor Fastigheter stod som vinnare i den nionde upplagan av Branschindex Bostäder och Kontor.


Ny förvaltningschef på SKB

Madeleine Brisère har utsetts till ny förvaltningschef för SKB.


Hållbarhet viktigt när man väljer bostad

En färsk undersökning som SKB har låtit genomföra visar att 93 procent av de tillfrågade tycker att hållbarhet är viktigt när de väljer bostad.


Digitala skyddsronder spar tid och papper

SKB är bland de första att digitalisera sina skyddsronder.
– Vi kommer spara massor med både tid och papper, säger förvaltare Annika Norén.


Sex gör upp om titeln Årets Fastighetsförvaltare 2019

FRAMTIDENS FÖRVALTARE

Sex finalister gör upp om titlarna Årets Fastighetsförvaltare Bostad respektive Lokaler. Vinnarna utses på seminariet Framtidens Förvaltare den 6 februari i Stockholm.


De största bostadsägarna 2017

Fastighetsvärlden listar de 18 största bostadsägarna i Sverige om man bortser från de kommunala bostadsbolagen. I antalet lägenheter, som anges efter företagsnamnet, ingår studentlägenheter och…


Svenska och tyska bolag lär av varandra

AktivBo arrangerar studieresor till Sverige för tyska bolag och till Tyskland för svenska. Erfarenhetsutbytet är populärt.


Nya ledamöter i Sabos VD-råd

Nu har Sabo tillsatt ett nytt vd-råd för 2018–2019. Det består av vd:ar i kommunala bostadsföretag som utses av övriga företagsledare i Sabos över 300…


Vice vd på SKB

Joakim Wernersson, tidigare ekonomi- och finanschef, blir ny vice vd på SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening. Joakims nya roll är en del av en större organisationsförändring. I…


Träffa ledande experter!

Branschens mest spännande profiler vägleder dig på Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare. Se vilka du vill träffa!


Alla talarna på Framtidens Förvaltare

Missa inte seminariet som tar upp de största utmaningarna inom ditt arbetsområde! Här kan du se föredragshållarna och vad de ska prata om.


Hyresvärdarna med bästa förvaltningen

Anders Bodin Fastigheter, Botrygg AB och Stockholms Kooperativa Bostadsförening stod som vinnare av Branschindex 2017.


Ny ordförande i SKB

Vid föreningsstämman för Stockholms Kooperativa Bostadsförening den 1 juni valdes Charlotte Axelsson till ny styrelseordförande. Hon ersätter Håkan Rugeland som avböjde omval efter 25 år…


Bygger för långsiktig förvaltning

Praktiskt och vackert är devisen. SKB har länge byggt på ett sätt som ska vara enkelt att förvalta. Nu har de samlat ihop erfarenhet och kunskap i utförliga projekteringsanvisningar.


Här är alla vinnarna av Kundkristallen

Skövdebostäder tog hem två titlar när årets bästa hyresvärdar 2016 prisades vid Aktiv Bo:s årliga Benchmark Event på torsdagskvällen.


Därför gillar hyresgästerna SKB

Förvaltningschef Claes Göthman avslöjar företagets framgångsfaktorer.


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega