Alla talarna på Framtidens Förvaltare

Missa inte seminariet som tar upp de största utmaningarna inom ditt arbetsområde! Här kan du se alla föredragshållarna och vilka frågor de ska ta upp.

Välkommen till Förvaltarforums stora event, Framtidens Förvaltare den 7 februari 2018 på Scandic Continental i Stockholm!

Du som anmäler dig senast den 30 november får en boka tidigt-rabatt på 500 kronor. För er som vill gå tillsammans med arbetskamraterna finns dessutom grupprabatter.

– Vi har lyckats få hit några av de mest aktuella talarna just nu på alla områden, säger Ove Nordqvist, vd och seminariegeneral på Förvaltarforum.

Nedan finner du alla talare under temat för deras föredrag. Här kan du också se vem som ska dela ut utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare 2018 i kategorierna Bostad och Kommersiella lokaler.

Hur förändrar PropTech vår värld?
Daniel Kraft, Head of Proptech Ventures på Stronghold, som i många år har legat i framkant när det gäller investeringar i smarta digitala lösningar med koppling till fastighetsbranschen.

 

Tobias Larsson, affärsutvecklingschef på Newsec Nordic Asset Management, som varit anställd på Stronghold-koncernen och är en av grundarna till Nordic PropTech Initiative.

 

Digitalisering – Vad behöver du göra?
Christoffer Börjesson, chef för digital fastighetsutveckling på Fastighetsägarna Stockholm, som tidigare arbetat med telekom och energi, bland annat som produktchef på KTC Control.

 

Vägen till systematiskt energiarbete!
Jesper Hedefalk, områdeschef Drift & Energi på HSB Stockholm, som hjälper bostadsrättsföreningar med att spara på miljön och sänka sina kostnader.

 

Är solceller lönsamma?
Stefan Lindsköld, vd och partner på Aktea, som är specialiserad på projektledning av komplicerade teknikprojekt. Han är också en flitig krönikör på Förvaltarforum.

 


Hållbarhetsfrågor i ett förvaltningsföretag – Varför och hur?
Charlotta Szczepanowski, chef Hållbar Utveckling på Riksbyggen och Årets hållbarhetschef 2014, Influencer of the year 2017 och nummer 25 i Mäktigast i Hållbarhetssverige 2017.

 

Uppför dig eller tappa affären!
Annmarie Palm på Relationista är en av Sveriges ledande specialister på affärsmässigt uppförande och har skrivit boken ”Business behavior. Uppför dig – eller tappa affären”.

 

Vad står högst på kontorshyresgästens lista?
Anders Henningsson, Head of Occupier Services på Savills, ska leda arbetet när den internationella fastighetsrådgivaren startar hyresgästrådgivning i Sverige i februari.

 

Så får vi Sveriges nöjdaste hyresgäster!
Claes Göthman är förvaltningschef vid Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB), som brukar få högsta betyg i förvaltningskvalitet och vinna Branschindex Bostäder och kontor.

 

Relationsförvaltning – Så utvecklar vi våra områden!
Cecilia Fredholm, chef kommunikation och social hållbarhet på Stena Fastigheter Malmö, är en av eldsjälarna bakom bolagets eget koncept för att utveckla hållbara boendemiljöer.

 

Årets Fastighetsförvaltare 2018
Göran Werner, styrelseordförande i Aff – forum för förvaltning och service, korar Årets Fastighetsförvaltare 2018 i kategorierna Bostad och Kommersiella lokaler. Aff delar ut utmärkelsen i samarbete med Förvaltarforum.

 

Paneldiskussion – Framtidens utmaningar inom förvaltningen
Ledande branschföreträdare ska delta i seminariets paneldiskussion. Namnen kommer att presenteras mycket snart.

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega