Bolagen med bästa förvaltningen

Hemåt Fastigheter, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Nordvestor Fastigheter stod som vinnare i den nionde upplagan av Branschindex Bostäder och Kontor.

Branschindex utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd.

Här är vinnarna i Branschindex 2019 – Högsta förvaltningskvalitet:

Bostäder (under 1 000 lägenheter)
Hemåt Fastigheter AB

Bostäder (över 1 000 lägenheter)
Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Kontor
Nordvestor Fastigheter AB

Bostads- och fastighetsbolagen med högst förvaltningskvalitet fick ta emot sina pris på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm!

Lyssna på kunderna
Branschindex är ett initiativ av företagen AktivBo och Fastighetsnytt Förlags AB och syftar till att ge bostads- och fastighetsföretag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet, och på så sätt få branschen som helhet att bli mer kundfokuserad.

– Vi uppskattar verkligen möjligheten att få premiera de bolag som fått allra högst betyg av sina kunder. De nominerade bolagen och vinnarna levererar en mycket hög förvaltningskvalitet. Men gemensamt för alla deltagande bolag är att de vet värdet av att investera i sina kunder och lyssna på deras synpunkter, säger Jon Svensson, vd för AktivBo.

Källa: AktivBo

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega