Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

NREP och Fastighetsägarna Service i nytt samarbete 

Fastighetsinvesteraren NREP har sedan start inriktat sig på att leverera kundorienterade fastighetslösningar för hyresgäster. Nu tar bolaget ytterligare ett steg mot att förenkla vardagen för kunderna.


Bättre boendemiljö med Bofluencers

Genom en serie filmer vill Fastighetsägarna Service lyfta fram goda exempel och inspirera fler fastighetsägare till att ta tillvara på bra initiativ från de boende. Tipset är att starta med bra boendedialog för att kunna fånga upp idéerna.


Missa inte mest matnyttiga förvaltnings-webbinariet

Den 20 april anordnar Förvaltarforum ett frukost-webbinarium som belyser utvecklingen inom fastighetsförvaltning.


Nyckeln till digitalt ledarskap

Företagskulturen är avgörande för om digitalt ledarskap blir lätt eller svårt. Givet att du har verktygen på plats. Det säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service.


Fastighetsägarna Service lanserar en boendeapp

I höst lanserar Fastighetsägarna Service en boendeapp som ska göra vardagen enklare för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och boende.


Så växer Fastighetsägarna Service

Förra året tog tillväxten ordentlig fart för Fastighetsägarna Service. Vd Stefan Younes berättar om strategin bakom framgången.


Långsiktigt partnerskap om trädgårdsskötsel

Fastighetsägarna Service och Victoria Park påbörjar ett långsiktigt partnerskap för mark- och trädgårdsskötsel i Brandbergen utanför Stockholm.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Som företag är vi väldigt målinriktade och vet vart vi ska”

Majalis Rörström brinner för ordning och reda. På Fastighetsägarna Service är hon en av flera ekonomiska förvaltare. Hon gillar att jobba mot tydliga mål och att hitta nya vägar för att ta sig framåt – både på jobbet och på basketplanen.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Vi ska vara ett förvaltningsbolag som kan leverera alla tjänster”

Jonathan Hall är en av nio skickliga projektledare på Fastighetsägarna Service.


Vad är bra ledarskap?

Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service, berättar om arbetet med att bli en värderingsstyrd organisation som bygger på inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”För att trivas här måste man triggas av att jobba mot tydliga mål.”

Jessica Beyersdorf är ett av de senaste tillskotten bland förvaltarna på Fastighetsägarna Service.


Fastighetsägarna Service växer i Uppsala

Fastighetsägarna Service Uppsala stärker den lokala närvaron på Uppsala-marknaden genom köpet av Holktis Bygg & Fastighetsservice.


Så får du ner fastighetens kostnader

Fastighetsägarna Service har gjort en checklista för den som vill få ner kostnader för uppvärmning, el, sophämtning, vattenförbrukning och ränta.


Affärsutveckling på Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service Stockholm rekryterar David Gutierrez som affärsutvecklingschef.


Hyresförhandlingar i Stockholm klara

Efter nästan nio månaders segdragna diskussioner om justeringen av 2018 års allmänna hyresnivå i Stockholm, väljer nu Fastighetsägarna Service att för sina förhandlingskunder acceptera den hyreshöjning som Hyresgästföreningen erbjuder.


Regionchef Skåne

Mimmi Zetterman är ny regionchef Skåne på Crendo Fastighetsförvaltning. Hon kommer närmast från Fastighetsägarna Service Stockholm där hon har varit verksamhetschef/arbetsledare. Mimmi började som fastighetsförvaltare…


Nya uppdrag för Fastighetsägarna Service

Tre bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet har nu valt Fastighetsägarna Service för ekonomisk förvaltning. Totalt rör det sig om över 2 000 lägenheter som ska förvaltas. –…


Framtidens största utmaningar

Att hitta rätt nya medarbetare, att låta förvaltarrollen utvecklas till en mer samlande och kundansvarig kraft samt att ta till sig den nya tekniken på rätt sätt.


Affärsutvecklingschef på Fastighetsägarna

Den 16 januari började Jan Ström som affärsutvecklingschef på Fastighetsägarna Service Stockholm AB. Han har en gedigen erfarenhet av säljledande befattningar från bland annat Caverion…


Förtroendefulla samarbeten frigör tid och bygger värden

Förvaltare och deras kunder arbetar ofta alltför kortsiktigt med övervägande fokus på kostnader, anser Fastighetsägarna Service nya vd Stefan Younes.


Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega