Fastighetsägarna Service + Fortum = elavtal med portföljförvaltning

Fastighetsägarna Service och Fortum samarbetar och erbjuder ett elavtal anpassat för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Avtalet syftar till att erbjuda trygghet och stabilare elpris.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Bli en mer attraktiv fastighetsägare med miljöcertifieringar

Miljöcertifieringar blir en allt viktigare del i fastighetsbranschen. Att miljöcertifiera sina fastigheter ger såväl underlag för förbättringsåtgärder som en trygghet i att fastigheterna förvaltas på ett bra sätt – och med det stiger värdet.


Partnerskap med kunden viktigt för Johan Wejdmark

PROFILEN

Som affärsutvecklare inom fastighetsbranschen måste man både ha helikopterperspektivet och detaljseendet. Liksom vara lyhörd för kundernas nya behov. Johan Wejdmark på Fastighetsägarna Service tror på partnerskap med kunden som nyckeln till framgång.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Spara energi i brf:en genom värmeåtervinning

Med ny, revolutionerande teknik för värmeåtervinning har Fastighetsägarna Service bidragit till att brf Designationen nu kan återvinna koldioxid, vilket både sparar energi och sänker föreningens kostnader.


Kristin på Fastighetsägarna Service backar upp när det blåser

PROFILEN

Kristin Andersson stortrivdes med jobbet som en av Sveriges yngsta fastighetsmäklare. När hon ville vidare kom hon till Fastighetsägarna Service. Som Affärsområdeschef Förvaltare drivs hon av samma kraft som tidigare – att leverera en utmärkt kundupplevelse.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Magkänslan varje dag jag går till jobbet är fantastisk”

Jesper Stening är kundansvarig förvaltare för kommersiella fastigheter på Fastighetsägarna Service. Han har täta kontakter med såväl uppdragsgivare och driftoperatörer som hyresgäster, och han har dagligen nytta av sin bakgrund som drifttekniker.


Sänk energikostnaderna med solceller och IMD

Ökande energikostnader får allt fler fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att överväga solceller. Här går Fastighetsägarna Service igenom hur du kan maximera antalet solceller utan att tvingas sälja vidare en stor del av solelen för en liten peng.


”Vi gjorde det omöjliga – trots att vi var underdogs”

PORTRÄTTET

Från sin tid som ungdomsspelare i fotboll på hög nivå har Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service, med sig att man som underdog kan lyckas. Med ett jäkla bra kollektiv kan man likt David, slå Goliat – på fotbollsplan såväl som i affärer.


Stor uppslutning och supernöjda besökare

Tisdagen den 24 maj öppnade vi äntligen dörrarna till eventet som vi väntat på i två års tid – Framtidens Förvaltare. Det blev succé, vågar vi påstå.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Hos oss får individen stort ansvar – och ännu större frihet”

Möt Nima Pashai som är en av Fastighetsägarna Services byggprojektledare som driver renoverings- och ombyggnadsprojekt åt privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det innebär att han utvecklar fastigheter och får ta ett stort ansvar från start till mål.


Melissa på Fastighetsägarna ger kärlek till kunderna

PROFILEN

Kunderna kräver mycket kärlek, konstaterar Melissa Basberber, teknisk fastighetsförvaltare på Fastighetsägarna Service.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Lyckas med uthyrningen – 9 tips från lokaluthyraren

Har du en lokal som står tom? Med rätt förberedelser inför uthyrningen kan du lägga grunden för en långsiktig hyresgästrelation. Amanda Braun, lokaluthyrare på Fastighetsägarna Service, går igenom hur du lyckas med uthyrningen.


Isabel på Fastighetsägarna Service stöttar chefer och bidrar till tillväxt

PROFILEN

Självdrivande medarbetare som vågar och kan ta egna kloka beslut. Det är en företagskultur som många attraheras av, även utanför fastighetsbranschen, säger Isabel Jarmelid, HR-specialist på Fastighetsägarna Service.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Services företagskultur ger nya affärer

I våras vann Fastighetsägarna Service upphandlingen om fastighetsinvesteraren NREP:s svenska portfölj. Att bolaget satsade på att få en så stor affär är ett uttryck för deras branschunika företagskultur.


NREP och Fastighetsägarna Service i nytt samarbete 

Fastighetsinvesteraren NREP har sedan start inriktat sig på att leverera kundorienterade fastighetslösningar för hyresgäster. Nu tar bolaget ytterligare ett steg mot att förenkla vardagen för kunderna.


Missa inte mest matnyttiga förvaltnings-webbinariet

Den 20 april anordnar Förvaltarforum ett frukost-webbinarium som belyser utvecklingen inom fastighetsförvaltning.


Nyckeln till digitalt ledarskap

Företagskulturen är avgörande för om digitalt ledarskap blir lätt eller svårt. Givet att du har verktygen på plats. Det säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service.


Fastighetsägarna Service lanserar en boendeapp

I höst lanserar Fastighetsägarna Service en boendeapp som ska göra vardagen enklare för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och boende.


Så växer Fastighetsägarna Service

Förra året tog tillväxten ordentlig fart för Fastighetsägarna Service. Vd Stefan Younes berättar om strategin bakom framgången.


Långsiktigt partnerskap om trädgårdsskötsel

Fastighetsägarna Service och Victoria Park påbörjar ett långsiktigt partnerskap för mark- och trädgårdsskötsel i Brandbergen utanför Stockholm.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Som företag är vi väldigt målinriktade och vet vart vi ska”

Majalis Rörström brinner för ordning och reda. På Fastighetsägarna Service är hon en av flera ekonomiska förvaltare. Hon gillar att jobba mot tydliga mål och att hitta nya vägar för att ta sig framåt – både på jobbet och på basketplanen.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Vi ska vara ett förvaltningsbolag som kan leverera alla tjänster”

Jonathan Hall är en av nio skickliga projektledare på Fastighetsägarna Service.


Vad är bra ledarskap?

Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service, berättar om arbetet med att bli en värderingsstyrd organisation som bygger på inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”För att trivas här måste man triggas av att jobba mot tydliga mål.”

Jessica Beyersdorf är ett av de senaste tillskotten bland förvaltarna på Fastighetsägarna Service.


Fastighetsägarna Service växer i Uppsala

Fastighetsägarna Service Uppsala stärker den lokala närvaron på Uppsala-marknaden genom köpet av Holktis Bygg & Fastighetsservice.


Så får du ner fastighetens kostnader

Fastighetsägarna Service har gjort en checklista för den som vill få ner kostnader för uppvärmning, el, sophämtning, vattenförbrukning och ränta.


Affärsutveckling på Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service Stockholm rekryterar David Gutierrez som affärsutvecklingschef.


Hyresförhandlingar i Stockholm klara

Efter nästan nio månaders segdragna diskussioner om justeringen av 2018 års allmänna hyresnivå i Stockholm, väljer nu Fastighetsägarna Service att för sina förhandlingskunder acceptera den hyreshöjning som Hyresgästföreningen erbjuder.


Regionchef Skåne

Mimmi Zetterman är ny regionchef Skåne på Crendo Fastighetsförvaltning. Hon kommer närmast från Fastighetsägarna Service Stockholm där hon har varit verksamhetschef/arbetsledare. Mimmi började som fastighetsförvaltare…


Nya uppdrag för Fastighetsägarna Service

Tre bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet har nu valt Fastighetsägarna Service för ekonomisk förvaltning. Totalt rör det sig om över 2 000 lägenheter som ska förvaltas. –…


Framtidens största utmaningar

Att hitta rätt nya medarbetare, att låta förvaltarrollen utvecklas till en mer samlande och kundansvarig kraft samt att ta till sig den nya tekniken på rätt sätt.


Affärsutvecklingschef på Fastighetsägarna

Den 16 januari började Jan Ström som affärsutvecklingschef på Fastighetsägarna Service Stockholm AB. Han har en gedigen erfarenhet av säljledande befattningar från bland annat Caverion…


Förtroendefulla samarbeten frigör tid och bygger värden

Förvaltare och deras kunder arbetar ofta alltför kortsiktigt med övervägande fokus på kostnader, anser Fastighetsägarna Service nya vd Stefan Younes.


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega