Diös lanserar nytt paketombuds-koncept

Den 15 november lanserar Diös Pick Pack Post som är ett nytt koncept för paketombud, flexibel lagerlösning och ett utbud av olika servicetjänster.

Lanseringen sker i In:gallerian i centrala Sundsvall som första plats och med Postnord som första logistikpartner. Målet är att det blir Sundsvallsbornas framtida plats för upphämtning och inlämning av paket i city. Där kommer även möjligheten att prova beställda klädesplagg att finnas.

Effektivare upplevelse
Pick Pack Post är ett modernt paketombud och facility management-koncept avsett att ge en bättre, modernare och effektivare upplevelse kring hantering av paket, lager och butiksdrift.

Lagerhanteringen bygger på ny teknik genom flexibel RFID och utskjutet lager. PPP kommer etableras stegvis i In:gallerian med start i mitten av november. Till en början kommer Postnord vara kopplad till konceptet och i framtiden utökas det med fler aktörer.

Modernt utlämningsställe
– Det känns fantastiskt roligt att få lansera första delen av vårt nya koncept kring paketombud och övriga servicetjänster som handlar om att skapa ett modernt utlämningsställe och förenkla stadslivet för Sundsvallsborna, säger Andreas Eriksson, affärsutvecklare på Diös.
– I nästa steg utvecklar vi lager- och upplockningstjänster för våra hyresgäster som en naturlig del av hela konceptet. Då förenklar vi arbetet för våra hyresgäster och bidrar till utveckling av deras verksamheter.

Källa: Diös

Bli den första att kommentera "Diös lanserar nytt paketombuds-koncept"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär