Ny digital mötesplats för PropTech-företag

Fastighetsägarna Stockholm startar en digital mötesplats för Stockholms startups inom PropTech, det vill säga fastighets-, bygg-, arkitekt-, cirkulär ekonomi- och bigdatabranscherna.

– De närmaste åren innebär stora omvälvningar när digitaliseringsvågen och den nya, cirkulära ekonomin med full kraft når fastighetsbranschen. Genom att sammanföra energin och nytänkandet i startupscenen med resurserna och kunnandet i de etablerade företagen kan båda nå längre än förut. Därför skapar Fastighetsägarna Stockholm nu en digital mötesplats, ett idémässigt växthus för PropTech-startups och fastighetsägare, säger Billy McCormac, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Första steget är PropTech Networking Event, som arrangeras den 28 juni tillsammans med LoopRocks, AMF Fastigheter, Gather Festival och Fastighetstidningen.

Det är ett affärsgenererande och relationsskapande forum där startups inom fastighetssektorn möter mer etablerade fastighetsföretag.

– Vi vill stärka kontakterna mellan PropTech-scenen och fastighetsägare för att skapa bättre förutsättningar för digitala tjänster som bidrar till minskade kostnader, nya intäktsmöjligheter och bättre upplevelser för hyresgäster. Som branschorganisation har vi en viktig roll i att rusta våra medlemsföretag, stora som små, för den framtid som väntar, säger Billy McCormac.

PropTech Networking Event arrangeras onsdagen den 28 juni klockan 17.00-19.00 på Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm.

För att delta, anmäl din medverkan här

 

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär