Ny plattform ger bättre service och tjänster

Växjöbostäder lanserar Boportalen, en digital plattform med lättillgänglig service dygnet runt för hyresgästerna.

Växjöbostäder är först ut med denna lösning, som bygger på olika så kallade brickor, vilka skapar en personligt anpassad plattform för varje hyresgäst. Boportalen ska hjälpa Växjöbostäders hyresgäster att utföra tjänster enklare och smidigare.

– Vi gör detta för att förenkla livet för våra hyresgäster, samtidigt som vi skapar ett boende som blir enklare, säkrare och smidigare. Helt enkelt ett system där hyresgästens behov står i centrum, säger Rene Jaramillo, ordförande på Växjöbostäder.

Boportalen ersätter ”Mina sidor” och ger alla hyresgäster tillgång till sina avtal och hyresavier. De kan även boka tvättid, göra serviceanmälan och ändra sina kontaktuppgifter. Portalens enkla och praktiska funktioner kommer gradvis att fyllas på med fler funktioner och tjänster.

Beprövad och säker teknik
– Växjöbostäder har utvecklat en helt ny och unik digital plattform. Vi använder oss av beprövad och säker teknik, på ett för fastighetsbranschen unikt sätt, som bara är början på den smarta staden. Detta kommer att skapa en smidigare och tryggare vardag för våra hyresgäster, förklarar Maria Säterdal, vd på Växjöbostäder.

Boportalen fungerar dygnet runt alla dagar i veckan – enkelt och smidigt. Portalen kan användas via dator, surfplatta eller mobil.

Genom att aktivera sitt konto kan brickan ”Serviceanmälan” användas för att anmäla om något är fel i lägenheten eller i området, man kan se avtal i brickan ”Mina avtal”, boka tvättstuga i brickan ”Tvättstugan”. Det går även att lämna synpunkter genom att använda brickan ”Kontakta oss”.

Källa: Växjöbostäder

Läs mer om Boportalen samt se lanseringsfilmen på vaxjobostader.se

För mer information kontakta

René Jaramillo (M), Styrelseordförande Växjöbostäder, tel. 073-529 52 32
Maria Säterdal, vd Växjöbostäder, tel. 070-825 05 94

 

Bli den första att kommentera "Ny plattform ger bättre service och tjänster"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär