TEKNIK & MATERIAL
Partnertext från Bauer Watertechnology Systems

Öka livslängden på rörsystemen – få stora energibesparingar

Bauer Watertechnology Systems är specialister på VVS med ett vattenbehandlingssystem för optimerat underhåll och energieffektivitet för olika rörsystem. Rören får ökad livslängd, plus att fastighetsägare gör stora besparingar över tid.


Partnertext från Miele

Vi minskade förbrukningen med 100 000 kWh/år

Sveriges största bostadsrättsförening Masthugget bytte maskiner i tvättstugan – och minskade förbrukningen med 100 000 kWh per år. Totalt renoverade föreningen 18 tvättstugor och installerade 40 nya maskiner.


Partnertext från Eways

Eways och CTEK hjälper Bring att elektrifiera fordonsflottan

Logistikföretaget Bring har som målsättning att alla leveranser ska vara fossilfria 2025. Nu pågår arbetet med att elektrifiera fordonsflottan. Mindre distributionsbilar och tunga lastbilar ska få en driftsäker laddlösning med hjälp av Eways och CTEK.


Partnertext från Eways

Mall of Scandinavia satsar stort – 96 laddplatser från Eways

Westfield Mall of Scandinavia är Skandinaviens största galleria och erbjuder cirka 220 butiker och restauranger. Nu är köpcentrumet i Solna också en självklar destination för elbilsägare – med de totalt 96 nyinstallerade laddplatserna från Eways.


Partnertext från Bauer Watertechnology Systems

Riksbyggens Brf minskar energin och får bättre värmekomfort

Riksbyggen Brf Göteborgshus 21 har minskat sina energikostnader och uppnått en bättre värmekomfort både i värmesystemen och varmvattensystemen. Med Bauer vattenbehandlingssystem får bostadshusen en optimerad effekt i systemen.


Partnertext från Eways

6 skäl till varför du bör installera smarta laddstationer

Som fastighetsägare är det viktigt att tänka till innan du erbjuder elbilsladdning till dina hyresgäster. Planera långsiktigt och välj smarta laddstation som är kopplade till molnet. Det ger många fördelar – för dig såväl som dina hyresgäster.


Partnertext från Eways

Elbilsladdning attraherar kunder till Väla handelsområde

Väla Handelsområde utanför Helsingborg – en av Sveriges största shoppingdestinationer med 12 miljoner besökare per år – har satsat stort på elbilsladdning. De är övertygade om att det är en långsiktigt bra investering som ger många ringar på vattnet.


Partnertext från L&T

Tina Hellstadius, ny vd på L&T

Jätten inom fastighetstjänster L&T, Lassila & Tikanoja, har nyligen rekryterat Tina Hellstadius som VD i Sverige. Vidare utses hon till Senior Vice President i koncernledningen i Finland.


Partnertext från Miele

Sveriges snyggaste tvättstuga? Så här gjorde Tosito

En driftsäker tvättstuga som dessutom blivit en mötesplats – utan att kosta skjortan. Hur är det möjligt? Vi besöker fastighetsbolaget Tositos studentboende Kunskapsfabriken i Jönköping.


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega