Partnertext från Eways

Mall of Scandinavia satsar stort – 96 laddplatser från Eways

Westfield Mall of Scandinavia är Skandinaviens största galleria och erbjuder cirka 220 butiker och restauranger. Nu är köpcentrumet i Solna också en självklar destination för elbilsägare – med de totalt 96 nyinstallerade laddplatserna från Eways.

Satsningen på laddplatser för elbilar i Westfield Mall of Scandinavia är en av de största i Sverige och har projekterats och installerats av Eways, som också ansvarar för driften av samtliga laddstationer.

Installationen är ett resultat av den vunna upphandlingen under hösten kring laddinfrastrukturen i Westfield Mall of Scandinavia, Westfield Täby Centrum och Nacka Forum. Totalt erbjuder Eways nu 160 laddplatser för Westfield Mall of Scandinavias besökare.

– Vi är så glada över detta samarbete med Westfield Mall of Scandinavia och det känns jättebra att vi har fått det här förtroendet från Unibail-Rodamco-Westfield. Att installera ett stort antal laddstationer i ett av Skandinaviens största köpcentrum är en stor möjlighet för oss att bidra till en hållbar framtid och göra elfordonsladdning mer tillgänglig för allmänheten, säger Victor Lindwall, kundansvarig för Unibail-Rodamco-Westfield på Eways.

Kombinera nytta med nöje
Nu kan man som besökare enkelt ladda sin elbil medan man shoppar, äter eller går på bio. I centrumet finns också Eways butik där besökarna inte bara har möjlighet att köpa hem en laddbox, utan också kan få tips och råd av Eways kunniga laddexperter.

Sofia Rundström, centrumchef på Westfield Mall of Scandinavia, poängterar vikten av en hållbarhetsstrategi som möjliggör fossilfri transport till köpcentret och lyfter att möjligheten att ladda sin bil är en viktig del i detta. Tack vare denna satsning på laddplatser för elbilar är Westfield Mall of Scandinavia en viktig destination för elbilsägare och bidragande steg framåt i den hållbara utvecklingen mot en fossilfri framtid.

Eways laddtjänst finns tillgänglig dygnet runt
Laddningen i Westfield Mall of Scandinavia sker via Eways laddkort eller appen Easypark, och kostnaden är 4 kr/kWh. Det innebär att en full laddning för en normalstor elbil kostar cirka 160 kronor.

Laddstationerna är ständigt uppkopplade mot Eways molntjänst för att erbjuda värdefull statistik och snabb felavhjälpning vid behov. Kundtjänsten är dessutom öppen dygnet runt för att hjälpa till vid eventuella problem.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega