FASTIGHET & FÖRVALTNING

Novier och NCC ingår samarbete kring fastighetsförvaltning om 160 000 kvm

Novier Real Estate (Novier) har efter upphandling i konkurrens ingått strategiskt samarbete med NCC avseende både teknisk och administrativ förvaltning i utvalda och färdigställda fastigheter,…


Partnertext från Novier

Lågkonjunkturen utmanar förvaltarnas affärsmodeller

När fastighetsägarna pressas av dyrare finansiering och vikande intäkter så växer intresset för en mer kostnadseffektiv förvaltning. Allt fler fastighetsägare ifrågasätter också den traditionella modellen där förvaltarna tjänar mer pengar på osynliga påslag än att skapa värden för sina uppdragsgivare, skriver Henrik Forsberg på Novier.


Noviers VD: ”Vi kan ha fingrarna i alla syltburkar”

PORTRÄTTET

Enligt Noviers VD Marie Bucht Toresäter är det vardagliga förvaltningsarbetet naturligt kopplat till hållbarhet, samtidigt som rapporteringskraven ökar. ”Det är ingen börda – det gör förvaltningen mer intressant, mer komplex – men också mer rolig.”


Partnertext från Novier

Många fastighetsägare missar hållbarhetsaffären

Hållbarhet omfattar idag alla delar av hyresmarknaden för retail och kontor. Men många fastighetsägare hänger inte med i svängarna och drar på sig onödiga kostnader. Genom bättre planering och flexibilitet skapas fler möjligheter att utveckla nya lönsamma affärer.


Henrik på Novier: ”Totalförvaltning ger samordningsvinster”

PROFILEN

Bussdepåer, sjukhus och logistikfastigheter – tekniske förvaltaren Henrik Lindroos gillar de lite ovanligare uppdragen. På Novier får han utlopp för sitt stora intresse för energifrågor och effektivare arbetssätt.


Partnertext från Novier

3 anledningar att ta in en kvalitativ fastighetsförvaltare

I en tid där kompetens är en bristvara, kan en kvalitativ fastighetsförvaltare vara nyckeln för att snabbt få rätt personer på plats med tillgång till ett brett nätverk. Här är tre anledningar som gynnar din fastighetsaffär.


Novier hjälper SEB Tryggliv hyra ut butikslokal i Göteborg

Novier har i kvarteret Bastionen hyrt ut en butikslokal om ca 500 kvm till Cosentino på Östra Larmgatan 22, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla…


Novier satsar på fortsatt tillväxt med starka ledare

Rolf Edholm blir ny CFO och Suzanne Tingwall är ny Business Development Manager för Novierkoncernen.Rolf började på Novier för två år sedan och har under…


”Förvaltarrollens vikt stärks i en alltmer komplex miljö”

HALLÅ DÄR...

Marie Bucht Toresäter, VD på Novier, varför väljer ni att bli partner till Förvaltarforum?
– Det är ett viktigt forum där vi kan vara med för att driva och utveckla förvaltningsaffären och branschen tillsammans med andra kollegor i branschen.


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega