”Förvaltarrollens vikt stärks i en alltmer komplex miljö”

… Marie Bucht Toresäter, VD på Novier

Varför väljer ni att bli partner till Förvaltarforum?
– Det är ett viktigt forum där vi kan vara med för att driva och utveckla förvaltningsaffären och branschen tillsammans med andra kollegor i branschen.

Vad hoppas ni få ut av partnerskapet?
– Vi ser fram emot att utveckla vår affär och att få bidra till andras. Kompetensutveckling och möjlighet att anamma ny teknik, digitalisering och att ta del av benchmarks kring hur man jobbar smartare.

Vad är det mest spännande som händer hos er just nu?
– Det mest spännande är att fortsätta utveckla våra medarbetare och vårt erbjudande för befintliga och potentiella kunder/samarbetspartners. Och att fortsätta finna effektiva lösningar inom hållbarhet och teknik inom hela förvaltningen.

Vilka är era största utmaningar?
– Att navigera i den just nu turbulenta tiden med höga räntor och ökade kostnader, som påverkar främst fastighetsägarna och deras hyresgäster.

Hur tror ni att förvaltning i allmänhet kommer att utvecklas inom de närmsta åren?
– Förvaltarrollens vikt/tyngd fortsätter att stärkas ytterligare i en alltmer komplex miljö. Branschen kommer fortsätta att utveckla och effektivisera processerna genom digitalisering och ny teknik – allt för att skapa mer fastighetsvärde för våra uppdragsgivare.

– Produktiviteten stärks också, vi fortsätter att jobba med tät dialog med våra uppdragsgivare och samarbetspartners för att stärka produkten och samtidigt utmanar oss själva. Allt går fortare och det är viktigt att kunna prioritera.

Vad är det bästa med att jobba på Novier?
– Det är att vi jobbar alla tillsammans i ett lag, att vi har möjligheten med att arbeta mycket nära våra kunder, och att vi har ett entreprenöriellt DNA och vi får saker att hända. Vi är anpassningsbara och har modet att prova nya lösningar.

Av: Marit Engstedt
marit.engstedt@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega